3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Renderda sonuçları istedeğim açıdan alamıyorum.

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
busracagan
228 Görüntüleme, 2 Yanıt

busracagan
Enthusiast
Enthusiast

Render görüntüsü hep tepeden görünüyor. Kamera eklemem sorunu çözmüyor. Sanki sabit bir kamera var daima varsayılan oymuş gibi. 

0 Beğeni

Render görüntüsü hep tepeden görünüyor. Kamera eklemem sorunu çözmüyor. Sanki sabit bir kamera var daima varsayılan oymuş gibi. 

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
serhatgumus
cevap verdi: busracagan

serhatgumus
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @busracagan 

Muhtemelen Render Setup ayarlarında rendering penceresi üstten görünüm kısmına kitlidir. Render Setup (F10) penceresinde View to Render kısmından kilit işaretini kaldırabilirsiniz. Ekte görsel ile anlatmaya çalıştım. Eğer sorununuz çözülmez ise başka bir yöntem daha var lütfen yazın. 

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Merhaba @busracagan 

Muhtemelen Render Setup ayarlarında rendering penceresi üstten görünüm kısmına kitlidir. Render Setup (F10) penceresinde View to Render kısmından kilit işaretini kaldırabilirsiniz. Ekte görsel ile anlatmaya çalıştım. Eğer sorununuz çözülmez ise başka bir yöntem daha var lütfen yazın. 

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 3 / 3
busracagan
cevap verdi: serhatgumus

busracagan
Enthusiast
Enthusiast
Görsel biraz bulanık ama demek istediğinizi anladım. Yanıtınız için teşekkür ediyorum.
0 Beğeni

Görsel biraz bulanık ama demek istediğinizi anladım. Yanıtınız için teşekkür ediyorum.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report