3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Öğrenci Lisansı

3 YANIT 3
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 4
Anonymous
1025 Görüntüleme, 3 Yanıt

Öğrenci Lisansı

Merhabalar, ben okul döneminde öğrenci lisansı kullanıyordum. Ben mezun olalı 1 sene oldu .Bu işten düzenli para kazanmıyorum.Dolayısıyla lisans alacak durumum yok. Yetkili arkadaşlara soruyorum. Bu işten para kazanana kadar hem kendimi geliştirme hem de ufak çapta ticari işler yapmak için okul dönemimde kaydolduğum öğrenci lisansını kullanmam autodesk lisans hakları konusunda ihlal olur mu? Teşekkürler.
3 YANIT 3
Mesaj 2 / 4
a.ozkan06
cevap verdi: Anonymous

Bence sorun olmaz ama tabi öğrencilere verilen bir hak olduğu için dikkat etmek gerek. Autodeskin seninle lisans konusunda uğraşacağını sanmıyorum, kurum olarak kullansan o zaman sıkıntı büyük olur.

Mesaj 3 / 4
Anonymous
cevap verdi: a.ozkan06

Yanıtınız için teşekkür ederim benim öğrenmek istediğim nokta aslında şu ki ben şuan düzenli bir gelire sahip değilim.Kendimi bu yazılımlarda geliştirmem gerekiyor.Yeterli gücüm olsa lisans kesinlikle alırım.Ücretsiz öğrenci lisansı kullanmak istiyorum fakat bu seferde Autodeske karşı hak ihlali yapmış olur muyum.Yani kullanırsam karşılaşacağım problemden ziyade benim düşündüğüm şey Autodesk gerçekten güzel ürünler oluşturmakta gayet faydalı programlar üretmekte bu sebeple lisans konusunda yanlış bir davranış sergilemek firmanın hakkında saygısızlık yapmak istemem.Bu bağlamda Autodeskin lisans konusunda ne gibi bir tutum sergilediği büyük önem taşımaktadır.Bütün yazılım firmaları para kazanmak ister fakat ürünleri parayla  satmak kadar ürünlerinin kullanımını yaygınlaştırmaları da o derece önemlidir.Ben ve benim gibi çoğu insan lisans alamadığından yazılımlar kullanılmayacak olursa bu yazılımların yaygınlaşması bağlamında olumsuzluk oluşturacağını düşünüyorum.

Mesaj 4 / 4
styegen
cevap verdi: Anonymous

@Anonymous yazdıklarında haklısın. Bence Autodesk senin ilgili bir sorun yaşatmaz. Çünkü ticari olarak kullanan şirket değilsin. O nedenle bir sorun olmaz.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report