Merhaba, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. İnsan Dişi modellemeye çalışıyorum. Renklerle gösterdiğim yere noktaları sürüklesem de şekil orayı tamamlamıyor. kendim tekrar nokta eklediğimde de şekile dahil edemiyorum. (etmeyi bilmiyorum).
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhaba, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. İnsan Dişi modellemeye çalışıyorum. Renklerle gösterdiğim yere noktaları sürüklesem de şekil orayı tamamlamıyor. kendim tekrar nokta eklediğimde de şekile dahil edemiyorum. (etmeyi bilmiyorum).
Çözüldü! Çözüme gidin.
serhatgumus tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba @Anonymous muhtemelen yüzeyler ters olduğu için veya iç içe geçen yüzeyler varsa birleştirme ve tamamlama yapmıyor olabilir, bunu test etmek için shell modifier i verirseniz yüzeyin hangi yönde olduğunu anlayabilir ve iç içe geçme varsa görebilirsiniz. Ters olan yüzeyi editable modda flip ederseniz weld ve birleştirmeyi sorunsuz yapabilirsiniz.
Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba @Anonymous muhtemelen yüzeyler ters olduğu için veya iç içe geçen yüzeyler varsa birleştirme ve tamamlama yapmıyor olabilir, bunu test etmek için shell modifier i verirseniz yüzeyin hangi yönde olduğunu anlayabilir ve iç içe geçme varsa görebilirsiniz. Ters olan yüzeyi editable modda flip ederseniz weld ve birleştirmeyi sorunsuz yapabilirsiniz.
Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Öncelikle vakit ayırdığınız ve cevapladığınız için teşekkür ederim.
Sorunumun çözümü bu olmadı ama bana bir şeyler kattı.
Öncelikle vakit ayırdığınız ve cevapladığınız için teşekkür ederim.
Sorunumun çözümü bu olmadı ama bana bir şeyler kattı.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.