3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Maxta segments sayısını nasıl görebilirim?

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
zehrapelinarkc
343 Görüntüleme, 2 Yanıt

zehrapelinarkc
Advocate
Advocate

Merhaba

Segment sayısını görmek için 7 ye basıyorum ama göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor yanlış mı yapıyorum?

0 Beğeni

Merhaba

Segment sayısını görmek için 7 ye basıyorum ama göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor yanlış mı yapıyorum?

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
Frkngnl
cevap verdi: zehrapelinarkc

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

7 ile Polygon ve toplam vertex sayısını görebilirsiniz. Eğer problem yaşarsanız, viewporttaki + işaretine bastıktan sonra Viewport Configuration sayfasından, Statistics sekmesinden hangi bilgilerin görüneceğini seçip Apply/OK dediğinizde görebilirsiniz.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Merhabalar,

7 ile Polygon ve toplam vertex sayısını görebilirsiniz. Eğer problem yaşarsanız, viewporttaki + işaretine bastıktan sonra Viewport Configuration sayfasından, Statistics sekmesinden hangi bilgilerin görüneceğini seçip Apply/OK dediğinizde görebilirsiniz.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Mesaj 3 / 3
zehrapelinarkc
cevap verdi: Frkngnl

zehrapelinarkc
Advocate
Advocate
Teşekkürler
0 Beğeni

Teşekkürler

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report