3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

max den step dosyası export nasıl yapılabilir.

2 YANIT 2
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
argeesatDGQ9X
656 Görüntüleme, 2 Yanıt

argeesatDGQ9X
Participant
Participant

merhabalar...daha önce yaptıgım fakat şimdi nasıl yaptıgımı hatırlayamadım bir konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum.3 dsmax den step dosyası export nasıl yapılabilir.bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

0 Beğeni

merhabalar...daha önce yaptıgım fakat şimdi nasıl yaptıgımı hatırlayamadım bir konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum.3 dsmax den step dosyası export nasıl yapılabilir.bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
serhatgumus
cevap verdi: argeesatDGQ9X

serhatgumus
Advisor
Advisor

Merhaba @argeesatDGQ9X bildigim kadarıyla 3ds max'den step export alınamıyor. Solidworks'e 3ds max'den export etmek istiyorsanız, OBJ ve STL formatlarını destekliyor. Bu iki formatı kullanarak export-import yapabilirsiniz.  

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Merhaba @argeesatDGQ9X bildigim kadarıyla 3ds max'den step export alınamıyor. Solidworks'e 3ds max'den export etmek istiyorsanız, OBJ ve STL formatlarını destekliyor. Bu iki formatı kullanarak export-import yapabilirsiniz.  

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 3 / 3

argeesatDGQ9X
Participant
Participant

obj ve stl formatı olarak gönderdim fakat solid de açamıyoruz diyorlar.illa stp yapıp gönderin diyorlar.daha önce yaptım ama hatırlayamadım.maxden cad çevirip cad de mi birşeyler yapmıştım bilemedim :)yinede teşekkür ederim

0 Beğeni

obj ve stl formatı olarak gönderdim fakat solid de açamıyoruz diyorlar.illa stp yapıp gönderin diyorlar.daha önce yaptım ama hatırlayamadım.maxden cad çevirip cad de mi birşeyler yapmıştım bilemedim :)yinede teşekkür ederim

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report