3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

kullanıcı arayüzünde değişen font boyutları?

4 YANIT 4
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 5
Anonymous
624 Görüntüleme, 4 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

program başladıktan bir süre sonra açılır menülerdeki font boyutları kademeli olarak düşmeye başlıyor. bunu daha iyi anlatabilmek için 2 tane ekran görüntüsü ekledim. varsayılan ayarlara dön seçeneğini denedim fakat bir çözüm olmadı. bu garip sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

menü.jpegmodifr.jpeg

0 Beğeni

program başladıktan bir süre sonra açılır menülerdeki font boyutları kademeli olarak düşmeye başlıyor. bunu daha iyi anlatabilmek için 2 tane ekran görüntüsü ekledim. varsayılan ayarlara dön seçeneğini denedim fakat bir çözüm olmadı. bu garip sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

menü.jpegmodifr.jpeg

4 YANIT 4
Mesaj 2 / 5
eren_egemenk
cevap verdi: Anonymous

eren_egemenk
Enthusiast
Enthusiast

Merhabalar benim tahminim ilk resimde tıkladığın yada açılan ek pencerelerde liste az olduğundan font büyük ama 2. resimde liste uzun olduğu için font küçük bunun bir ayarı varsa malesef bilmiyorum ama tahminim bu yönde.

Merhabalar benim tahminim ilk resimde tıkladığın yada açılan ek pencerelerde liste az olduğundan font büyük ama 2. resimde liste uzun olduğu için font küçük bunun bir ayarı varsa malesef bilmiyorum ama tahminim bu yönde.

Mesaj 3 / 5
Anonymous
cevap verdi: eren_egemenk

Anonymous
Uygulanamaz

bunun alakalı olabileceğini düşündüm bende ama değil. Ama belirtmeyi unuttuğum bir konu var bu durum 2.bir monitor taktıktan sora ortaya çıkan bir durum. Bununla mı alakalı bilmiyorum çünkü önceden 2.bir monitor taktığımda sıkıntı olmuyordu. Ama bu çok daha kaliteli bir monitor. Çözürlüğü çok daha yüksek (UHD) . Onunla ilgili olabilir mi çünkü monötlerin ikiside aynı çözünürlükte değil.

bunun alakalı olabileceğini düşündüm bende ama değil. Ama belirtmeyi unuttuğum bir konu var bu durum 2.bir monitor taktıktan sora ortaya çıkan bir durum. Bununla mı alakalı bilmiyorum çünkü önceden 2.bir monitor taktığımda sıkıntı olmuyordu. Ama bu çok daha kaliteli bir monitor. Çözürlüğü çok daha yüksek (UHD) . Onunla ilgili olabilir mi çünkü monötlerin ikiside aynı çözünürlükte değil.

Mesaj 4 / 5
eren_egemenk

eren_egemenk
Enthusiast
Enthusiast

evet ondan olabilir ben max te değil ama farklo bir durumda bu durumu yaşadım 2 monitör ve farklı çözünürlükten kaynaklı font farklılığı olabilir. 

evet ondan olabilir ben max te değil ama farklo bir durumda bu durumu yaşadım 2 monitör ve farklı çözünürlükten kaynaklı font farklılığı olabilir. 

Mesaj 5 / 5
mehmetakiftoplu

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba  @Anonymous 

İlgili cevabınız ekteki video'ada mevcuttur. 

target=_blankhttps://www.youtube.com/watch?v=SJcsht5GDeU&feature=youtu.be&t=529

Video'ya ek olarak 2. monitörünüzün ayarlarınıda kontrol eder misiniz. Driver vs.

İyi Çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Merhaba  @Anonymous 

İlgili cevabınız ekteki video'ada mevcuttur. 

target=_blankhttps://www.youtube.com/watch?v=SJcsht5GDeU&feature=youtu.be&t=529

Video'ya ek olarak 2. monitörünüzün ayarlarınıda kontrol eder misiniz. Driver vs.

İyi Çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report