Yeni bilgisayaralacağım ancak i5 mi i7 mi alsam kararsız kaldım. Performans olarak çok fark olur mu, yoksa ram ve ssd donanımlarına yüklenmem daha mı doğru olur?
Çözüldü! Çözüme gidin.
Yeni bilgisayaralacağım ancak i5 mi i7 mi alsam kararsız kaldım. Performans olarak çok fark olur mu, yoksa ram ve ssd donanımlarına yüklenmem daha mı doğru olur?
Çözüldü! Çözüme gidin.
izzetalsan tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
elbette çok fark olur. birinde 4 çekirdekli performans alırken diğerinde 8-12 gibi seçenekleri mevcuttur. i7 önerimizdir. ya da yeni amd ryzen işlemcilere bakabilirsiniz. tek işlemci de 16 çekirdek imkanı var.raminiz de yüksek olmalı en az 16 GB olmalı. ekran kartı olarak ta nvdia serisi gtx 1060 en az önerimizdir.
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
elbette çok fark olur. birinde 4 çekirdekli performans alırken diğerinde 8-12 gibi seçenekleri mevcuttur. i7 önerimizdir. ya da yeni amd ryzen işlemcilere bakabilirsiniz. tek işlemci de 16 çekirdek imkanı var.raminiz de yüksek olmalı en az 16 GB olmalı. ekran kartı olarak ta nvdia serisi gtx 1060 en az önerimizdir.
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba ;
Ne amaçla kullanılacağına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
*Masaüstü pc için izzet bey'in önerilerine katılıyorum.
*laptop için düşünüyorsanız yine aynı özelliklerde monster marka laptopları incelemenizinde faydalı olabileceği kanaatindeyim.
İyi çalışmalar.
Merhaba ;
Ne amaçla kullanılacağına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
*Masaüstü pc için izzet bey'in önerilerine katılıyorum.
*laptop için düşünüyorsanız yine aynı özelliklerde monster marka laptopları incelemenizinde faydalı olabileceği kanaatindeyim.
İyi çalışmalar.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.