3ds max 2016 kullanıyorum
Bilgisayarımın markası (Msi)
İşlemcim intel
16 gb ramimi var
nvdia 970 m ekran kartım var
64 bit işletim sistemi
windows 10 home single
intel i7 2.1.60 ghz
Sizce 2016 içi yeterlimidir ? 3d maxi açarken 30 ila 15 saniye saniye bekletiyor beni 🙂
Çözüldü! Çözüme gidin.
3ds max 2016 kullanıyorum
Bilgisayarımın markası (Msi)
İşlemcim intel
16 gb ramimi var
nvdia 970 m ekran kartım var
64 bit işletim sistemi
windows 10 home single
intel i7 2.1.60 ghz
Sizce 2016 içi yeterlimidir ? 3d maxi açarken 30 ila 15 saniye saniye bekletiyor beni 🙂
Çözüldü! Çözüme gidin.
mehmetakiftoplu tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba @Anonymous
Öncelikle Bilgisayarında SSD Kullanırsan açılma hızına ve programların açılma hızını ciddi derecede etki edecektir.
Tabi etkiyi alabilmek için windows ve kullandığın programları SSD kurulması ile açılma hızının destek sağlayabilirsiniz.
3ds Max İçin konuşursak eğer sahne yoğunluğuna göre değişkenlik gösterir açılması ama normal bir hdd ye göre çok çok fark olduğunu zaten anlarsınız.
Fırsatınız var ise SSD almanızı tavsiye ediyorum. Ram desteğiniz varsa rami de yükseltirseniz biraz daha kullanma şansınız olur.
Bilgisayarınız Orta seviye ayarında...Kare Renderlar için işinizi görebilir. Ama animasyon için yetersiz kalır.
Ekran kartına bakılırsa Laptop kullanıyorsunuz sanırım.
Performansı program versiyonuna göre standartlaştırmamız yanlış olur.
Biraz uzun oldu kusurabakmayın.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba @Anonymous
Öncelikle Bilgisayarında SSD Kullanırsan açılma hızına ve programların açılma hızını ciddi derecede etki edecektir.
Tabi etkiyi alabilmek için windows ve kullandığın programları SSD kurulması ile açılma hızının destek sağlayabilirsiniz.
3ds Max İçin konuşursak eğer sahne yoğunluğuna göre değişkenlik gösterir açılması ama normal bir hdd ye göre çok çok fark olduğunu zaten anlarsınız.
Fırsatınız var ise SSD almanızı tavsiye ediyorum. Ram desteğiniz varsa rami de yükseltirseniz biraz daha kullanma şansınız olur.
Bilgisayarınız Orta seviye ayarında...Kare Renderlar için işinizi görebilir. Ama animasyon için yetersiz kalır.
Ekran kartına bakılırsa Laptop kullanıyorsunuz sanırım.
Performansı program versiyonuna göre standartlaştırmamız yanlış olur.
Biraz uzun oldu kusurabakmayın.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Teşekkürler hocam yardımınız,için boş sahneyi açarken 15-30 saniye sürede açıyor.evet leptop kullanıyorum hangi bilgisayarcıyla konuşşsam gerçekçi görüntü için yetersiz ekran kartın var dediler kendi servisine gönderdim masaüstü ile leptop arasında fark olucağını söylediler 🙂
Teşekkürler hocam yardımınız,için boş sahneyi açarken 15-30 saniye sürede açıyor.evet leptop kullanıyorum hangi bilgisayarcıyla konuşşsam gerçekçi görüntü için yetersiz ekran kartın var dediler kendi servisine gönderdim masaüstü ile leptop arasında fark olucağını söylediler 🙂
@Anonymous
Rica Ederim.
Evet Doğru söylemişler ama laptop için kötü bir ekran kartınız yok iş görürsünüz...
Laptop ve masaüstü arasında ciddi performans farkı alırsınız..
Masaüstü için eğer konfigüre sorarsanız..
Tabi özellikler değişir burada:)
İ7 6. 7. nesilin altına düşmemek gerekir
16- 32 gb ram tavsıye ederım
256- 512 SSD
4- 8 gb 256 bit Ekran kartı gibi:) Buda maliyet tabi bu dolar kurunda.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
@Anonymous
Rica Ederim.
Evet Doğru söylemişler ama laptop için kötü bir ekran kartınız yok iş görürsünüz...
Laptop ve masaüstü arasında ciddi performans farkı alırsınız..
Masaüstü için eğer konfigüre sorarsanız..
Tabi özellikler değişir burada:)
İ7 6. 7. nesilin altına düşmemek gerekir
16- 32 gb ram tavsıye ederım
256- 512 SSD
4- 8 gb 256 bit Ekran kartı gibi:) Buda maliyet tabi bu dolar kurunda.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.