3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

3ds Max Uzmanlarına Sorun Çevrimiçi Soru-Cevap Etkinliği - 18 Ocak

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Olcay.Kuk
528 Görüntüleme, 0 Yanıt

3ds Max Uzmanlarına Sorun Çevrimiçi Soru-Cevap Etkinliği - 18 Ocak

ATE-3ds-max-Ocak2023.jpg

 

Autodesk Türkiye Resmi Kullanıcı Topluluğu olarak organize ettiğimiz 3ds Max Uzmanlarına Sorun Çevrimiçi Soru-Cevap Etkinliği 18 Ocak Çarşamba 3Ds Max forumlarımızda gerçekleşiyor. 

 

3Ds Max ile ilgili tüm sorularınızı 18 Ocak Çarşamba günü saat 12:00 - 20:00 saatleri arasında 3Ds Max forumumuzda "SORU SOR" oluşturarak konusunda uzman isimlere sorabilir ve anında çözümler alabilirsiniz. Dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Hızlı ve çözüm odaklı yanıtlar alarak 3Ds Max deneyiminizi geliştirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

 

Soru-Cevap Etkinliği Neler Sağlar?

 

- 3Ds Max ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

- Yaşadığınız teknik problemlerinizi paylaşabilir ve çözümlere ulaşabilirsiniz.

- Çözümleri inceleyerek 3Ds Max deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

- Uzmanlar ile anlık iletişim halinde olarak öneriler ve tavsiyeler alabilirsiniz.

 

Uzmanlar:

 

 

OlcayKuk_3-1673775830417.jpeg

GÜRKAN YAZICI

Autodesk Expert Elite

 

1991 Erzurum doğumlu. Profesyonel iş hayatına; 2008 yılında, özel bir mimarlık şirketinde tekniker unvanı ile başladı. Çalıştığı alanlarda kullanılan; AutoCAD, 3ds Max, Adobe Photoshop vb. gibi çeşitli bilgisayar destekli tasarım ve modelleme yazılımlarını öğrenerek, meslekte kendimi geliştirmeyi amaç edindi. Nabu Dizayn şirketinde, 3 kişilik mimari bir ekibin takım lideri olarak görev aldı. Tasarım disiplini ile ilişkili çeşitli sektörlerde, proje tasarım ve uygulamaya yönelik çalışmalar yaptı. Dış cephe sektöründe, Seral Cephe ve Motif Cephe şirketleri bünyesinde; cephe kaplama tasarımları ve uygulamaya yönelik teknik çizimlerin hazırlanması işlerinde yer aldı. Tabela sektöründe, Urban Yapı şirketi bünyesinde ; tabela, çoklu atm kabini, güvenlik kabini gibi ürünlerin, tiny house gibi projelerin tasarımlarının yapılması ve imalatlarına yönelik teknik çizimlerinin hazırlanması işlerinde yer aldı.
Tigli Dizayn şirketi bünyesinde; market, kafe, mağaza gibi ticari işletmelerin iç mekânlarında kullanılan mobilyaların tasarımları ve bu tasarımların imalatlarına yönelik çalışmalar yaptığı işlerde yer aldı. Autodesk ile teması 2008 yılında başladı. Autodesk’in sunmuş olduğu yazılımlarla ilgili özel eğitimler verdi, çeşitli internet sitelerinde ücretsiz destek sağladı. Şu an freelancer olarak firmalara tasarım ve uygulama danışmanlığı veriyor. Tüm bu çalışmaları neticesinde Autodesk tarafından Autodesk Expert Elite ünvanına layık görülmüştür.

 

 

OlcayKuk_0-1673775830108.jpeg

İZZET ALŞAN

Autodesk Expert Elite

 

1987 Doğumlu olan izzet ALŞAN , Astronomi ve Uzay bilimleri / Bilgisayar Mühendisliği Mezunudur. 2006 yılında başlamış olduğu Autodesk 3ds Max ve Vray Render yazılımları üzerine aktif olarak çalışmaktadır. 3D Mimari Görselleştirme üzerine ağırlıklı olarak yurt dışı yabancı projelerde çalışmıştır.Ayrıca yine aktif olarak yurt içi projelerinde de 3d görselleştirme ve 3d animasyon hizmeti sunmaktadır. Kişisel web sitesinde yazdığı makale ve eğitimlerle birlikte, Autodesk Türkiye Topluluğu forumlarında aktif olarak görev almakta ve Autodesk kullancılarının sorunlarına çözümler üretmektedir. 2014 yılında kurduğu 3dokulu web sitesi üzerinden 3d görsel eğitimler hazırlamakta ve halen Ankarada kendi 3D Tasarım ve Animasyon ofisinde, yazılım, 3d eğitim ve görselleştirme işleri ile ilgili çalışmaktadır. Tüm bu çalışmaları neticesinde Autodesk tarafından Autodesk Expert Elite ünvanına layık görülmüştür.

 

 

 

OlcayKuk_2-1673775830935.jpeg

MEHMET AKİF TOPLU

Autodesk Expert Elite

 

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik mezunu. 2005 yılı itibariyle bireysel  ve kurumsal firmalara, 2d ve 3d alanlarında hizmet vermeye başladı. 2012 yılı itibariyle özel eğitim kurumları ve üniversitelerde Autodesk, 3DsMax, AutoCAD, 2D-3D Animasyon , Adobe Photoshop, İllustrator, İndesign, Flash ( Animate ) ve Dreamweaver  yazılımları ile ilgili seminer, workshop eğitimleri vermeye devam ediyor ve 2D-3D alanında yurt içinde ve yurt dışında bir çok firmaya Tasarım ve  Danışmanlık hizmeti veriyor. Tüm bu çalışmaları neticesinde Autodesk tarafından Autodesk Expert Elite ünvanına layık görülmüştür.

 

 

OlcayKuk_1-1673775830104.jpeg

SERHAT GÜMÜŞ

Autodesk Expert Elite

 

1987 Doğumlu olan Serhat GÜMÜŞ, Gazi üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Işık üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans mezunudur. 2007 Yılından beri Reklam,Post Prodüksiyon şirketlerinde 3d Artist, Vfx Artist, 3D Generalist, Lead 3D Artist ünvanlarında çalıştı. Realistik Ürün Görselleştirme, Animasyon, Mapping ve Görsel efekt üzerine çalışmalarına devam etmektedir. Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Maxon Cinema4D, Vray, RedShift, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Premier, Boujou, Pftrack, Nextlimit Realflow, Marvelous Designer gibi programlarda deneyimlere sahiptir. Autodesk Türkiye Topluluğu forumlarında kullancılarının sorunlarına çözümler üretmektedir. Tüm bu çalışmaları neticesinde Autodesk tarafından Autodesk Expert Elite ünvanına layık görülmüştür.

 

 

 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (1)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report