Duyurular
Planlı bakım nedeniyle, Autodesk Community 17 Ekim saat 08:00'den itibaren yaklaşık 1 saat boyunca erişime kapalı olacaktır. Bu süre zarfında gösterdiğiniz sabrınız için teşekkür ederiz.
3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

3ds Max Unwrap UVW Pelt Map Hatası

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
hilal.fbk
432 Görüntüleme, 1 Yanıt

3ds Max Unwrap UVW Pelt Map Hatası

Merhaba,

 

Karakter UV sini açarken, açmak istediğim yüzeyi, Edit Seams ile kesiyorum ve sonrasında, Pelt Map diyorum.

Start Pelt dedikten sonra, Start Relax dediğim anda UV bozuluyor ve UV haritasında, yüzeydeki bazı kısımlar silinmiş oluyor görünmüyor.(UV editör açıkken sorunsuz görünüyor. Ancak UV editörü kapatıp açtığımda, 2 ci resimdeki gibi parçalar yok olmuş oluyor.) Kaç günden beri 2-3 karakterimde de bu sorunu yaşıyorum. Daha net anlamanız için, resim ekliyorum.

 

r1.jpgr2.jpg

 

 

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
burak198080
cevap verdi: hilal.fbk

Öncelikle, grafik kartınızın sürücüsünü güncellemenizi öneririm, bu arada, bunun bir VGA sorunu olduğundan emin olmak için Grafik Modunu değiştirmeyi deneyin. Bunu yapmak için Customize menu, Preferences, Viewports tab, ve Choose Driver butonuna tıklayın. Yukarıdan başlayarak listeden seçin (mevcut olanın dışında).

Yeni bir seçim ayarladıktan sonra 3DS Max'i yeniden başlatmanız gerekecek. Bu işe yaramazsa, tekrar Önerilen seçeneğine ayarlayın. Eğer yardımcı olduysa, işe yarayanı kullanmaya devam edebilirsiniz veya Sürücünüzü güncelleyin ve önerilen seçeneği tekrar deneyin.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report