3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

3ds max'ta kamera görüntüsünden animasyon yapmak mümkün mü?

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Mert_Cem_Elbasi
236 Görüntüleme, 1 Yanıt

3ds max'ta kamera görüntüsünden animasyon yapmak mümkün mü?

Kameradan çektiğimiz görüntüdeki bir hayvanı modelleyerek görüntüdeki gibi hareket ettirecek şekilde bir animasyon oluşturabilir miyiz? Özetle kameradaki kaydı 3ds max kullanarak 3 boyutlu animasyona dönüştürmek istiyorum Bu mümkün müdür? Mümkün ise bunun için işimizi basitleştirebilecek araçlarda var mıdır?

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2

Selamlar @Mert_Cem_Elbasi 

 

Kamera görüntüsünden animasyon yapabilirsiniz tabi ki. Temel olarak, bir kamera hareketini izleyen 3D bir model oluşturarak veya sahneyi yeniden oluşturarak kameradan alınan görüntüyü 3 boyutlu bir ortama entegre edebiliyoruz.

Sizin sorunuza göre daha detaylı olarak anlatırsam;

Kameradan alınan görüntüdeki örnek bir hayvanı 3ds Max'ta modelleyebilir ve bu modeli kameranın izlediği harekete göre animasyonlandırabilirsiniz bunda herhangi bir sorun yok. Bu durumda kameradan çekilen videoları ve fotoğrafları  3D sahneyi mümkün olduğunca gerçekçi bir şekilde yeniden oluşturabilir ve kamera hareketlerini doğru bir şekilde taklit edebilirsiniz.

 

 

İyi çalışmalar diliyorum,

Hilal EKİNCİ

Mimar

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report