3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

3ds max - Çalışma içindeki bir modeli texture'ları ile kaydetmek

5 YANIT 5
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 6
iwo.arslan
695 Görüntüleme, 5 Yanıt

iwo.arslan
Enthusiast
Enthusiast

Merhabalar çalışma içindeki bir modeli kaplamaları ile nasıl kaydedebilirim. Projenin tamamı değil sadece seçtiğim modelin kaplamaları ile kaydedilmesinden bahsediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

@iwo.arslan 

Konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Çalışma içinde ki bir modeli textureları ile kaydetmek"

0 Beğeni

Merhabalar çalışma içindeki bir modeli kaplamaları ile nasıl kaydedebilirim. Projenin tamamı değil sadece seçtiğim modelin kaplamaları ile kaydedilmesinden bahsediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

@iwo.arslan 

Konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Çalışma içinde ki bir modeli textureları ile kaydetmek"

5 YANIT 5
Mesaj 2 / 6
izzetalsan
cevap verdi: iwo.arslan

izzetalsan
Advisor
Advisor

Merhaba sadece o modeli seçin, sonrasında menuden , save kısmında save selected var. Yani seçili olanı kaydet. Sadece o seçili olanı kaydedebilirsiniz.

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures

Merhaba sadece o modeli seçin, sonrasında menuden , save kısmında save selected var. Yani seçili olanı kaydet. Sadece o seçili olanı kaydedebilirsiniz.

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures
Mesaj 3 / 6
iwo.arslan

iwo.arslan
Enthusiast
Enthusiast

Evet save selected biliyorum hocam fakat textureları ile kaydetmiyor diye hatırlıyorum tekrardan deneyim emin olmak için.

Evet save selected biliyorum hocam fakat textureları ile kaydetmiyor diye hatırlıyorum tekrardan deneyim emin olmak için.

Mesaj 4 / 6
Olcay.Kuk

Olcay.Kuk
Community Manager
Community Manager

Merhaba @iwo.arslan 

Probleminizle ilgili son durum nedir? 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

Merhaba @iwo.arslan 

Probleminizle ilgili son durum nedir? 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 5 / 6
GurkanYAZICI

GurkanYAZICI
Advisor
Advisor

Merhaba @iwo.arslan 

@izzetalsan Hocama ek olarak archive olarak kayıt ederseniz textureler de kayıt olacaktır.

Gürkan YAZICI
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

3D Artist

0 Beğeni

Merhaba @iwo.arslan 

@izzetalsan Hocama ek olarak archive olarak kayıt ederseniz textureler de kayıt olacaktır.

Gürkan YAZICI
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

3D Artist

Mesaj 6 / 6

fatih_muhammed0
Contributor
Contributor
Kabul edilen çözüm

Bazı bilgisayarlarda archive çalışmıyor o yüzden resource collector kısmından kaydetmeni tavsiye ederim, hem texture hem de max dosyasıyla beraber ister zip olarak ister hepsini birlikte bir klasöre atabilirsin. 

Bazı bilgisayarlarda archive çalışmıyor o yüzden resource collector kısmından kaydetmeni tavsiye ederim, hem texture hem de max dosyasıyla beraber ister zip olarak ister hepsini birlikte bir klasöre atabilirsin. 

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report