3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

3ds Max 2020 donma ve takılma problemi

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
Anonymous
1281 Görüntüleme, 2 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba, 1 haftadır hiç problem yaşamadan çizim yaptığım bir 3ds Max dosyam vardı. Bugün 3ds Max dosyasını açtığımda sürekli takılmalar ve donmalar meydana geldi. 30 saniyede bir dosya donduğu için çizim yapamıyorum. Dosyayı import merge yaparak başka isimde dosyaya kaydediyorum yine aynı donma problemini yaşıyorum. Çizime malesef devam edemiyorum. Toplam polygon sayım 1.000.000 daha öncesinde 6 7 kat daha fazla polygon sayısına sahip dosyalarda çalıştım hiç bir donma problemi yaşamamıştım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

0 Beğeni

Merhaba, 1 haftadır hiç problem yaşamadan çizim yaptığım bir 3ds Max dosyam vardı. Bugün 3ds Max dosyasını açtığımda sürekli takılmalar ve donmalar meydana geldi. 30 saniyede bir dosya donduğu için çizim yapamıyorum. Dosyayı import merge yaparak başka isimde dosyaya kaydediyorum yine aynı donma problemini yaşıyorum. Çizime malesef devam edemiyorum. Toplam polygon sayım 1.000.000 daha öncesinde 6 7 kat daha fazla polygon sayısına sahip dosyalarda çalıştım hiç bir donma problemi yaşamamıştım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
styegen
cevap verdi: Anonymous

styegen
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Ekran kartınızın güncellemesini yapmanızı tavsiye ederim. İşletim sisteminizin de güncel olduğundan emin olun.

0 Beğeni

Ekran kartınızın güncellemesini yapmanızı tavsiye ederim. İşletim sisteminizin de güncel olduğundan emin olun.

Mesaj 3 / 3
Anonymous
cevap verdi: styegen

Anonymous
Uygulanamaz

Teşekkür ederim.

0 Beğeni

Teşekkür ederim.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report