Merhabalar iyi çalışmalar. Lumion programından anlayanlara bir sorum olacak.
3D Max`de yaptığım çalışmayı (RESİM 1) Lumion`da biçimlendirmek için export ettiğimde (FBX formatında) Warning and Errors bölümünden bir takım hata veriyor.(RESİM 2)
FBX formatını da Lumion`a attığımda görüntü şu şekilde oluyor. (RESİM 3)
Export ederken mi acaba eksik bir ayar mı yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
RESİM 1:
-------------------------------------
RESİM 2:
RESİM 3:
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhabalar iyi çalışmalar. Lumion programından anlayanlara bir sorum olacak.
3D Max`de yaptığım çalışmayı (RESİM 1) Lumion`da biçimlendirmek için export ettiğimde (FBX formatında) Warning and Errors bölümünden bir takım hata veriyor.(RESİM 2)
FBX formatını da Lumion`a attığımda görüntü şu şekilde oluyor. (RESİM 3)
Export ederken mi acaba eksik bir ayar mı yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
RESİM 1:
RESİM 2:
RESİM 3:
Çözüldü! Çözüme gidin.
izzetalsan tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Hata vermiş olduğu 2 obje var ilk önce o objelerin neden hata verdiğini bulmanız lazım, hazır modelmiydi yoksa siz mi modellediniz.
Hata vermiş olduğu 2 obje var ilk önce o objelerin neden hata verdiğini bulmanız lazım, hazır modelmiydi yoksa siz mi modellediniz.
Exporta çıkan uyarı kullandığınız max in kendi içindeki hazır merdivenlerden kaynaklı. Öncelikle tüm objelerinizi editable poly e çevirin. Tüm sahneyi poly yaptıktan sonra obj ya da 3ds formatlarında atarak yeniden deneyebilirsiniz.
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Exporta çıkan uyarı kullandığınız max in kendi içindeki hazır merdivenlerden kaynaklı. Öncelikle tüm objelerinizi editable poly e çevirin. Tüm sahneyi poly yaptıktan sonra obj ya da 3ds formatlarında atarak yeniden deneyebilirsiniz.
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Çok teşekkürler. Editable poly yaptıktan sonra ekrandaki her şeyi, lumion a atabildim.
Çok teşekkürler. Editable poly yaptıktan sonra ekrandaki her şeyi, lumion a atabildim.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.