material Browser panel is empty in 3ds max-Corona renderer

Anonymous
Uygulanamaz
1.307 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Hi,

I use 3ds max and corona for beginner. I set the renderer as a Corona . After that ,reset the material slot.

Then press the corono mtl-material Browser panel is empty ?What should I do ? The first pic shows on my program .SEcon one is What it suppose to be .WhatsApp Image 2019-09-27 at 20.49.10.jpegWhatsApp Image 2019-09-27 at 20.49.10 (1).jpeg

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
1.308 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous 

You can ask questions in Turkish.

Forumumuz Türkiye forumu olduğundan Türkçe soru sorabilirsiniz.

Corona Render'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Tabiki bilgisayarınızın ekran kartınızın ve windowsun güncellemerini yaparak tekrar denerseniz çözüm olabilir.

"You can try uninstalling and reinstalling Corona Render. Of course, if you try again by updating your computer's video card and windows, it may be the solution."

İyi Çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni
Mesaj 3 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Teşekkürler, deniyorum hemen.
Mesaj 4 / 5

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

@Anonymous 

Rica ederim.

İyi Çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni
Mesaj 5 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Merhabalar dediğinizi yaptım .Silip tekrar yükledim. Ancak aynı sorun hala devam ediyor? 

https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/5000501681-corona-renderer-for-3ds-m...

https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/5000564325 

bu linlerde yazılanları olduğu gibi uyguladım .Eski sürümü kaldırıp yeniden corona yükledim, 3ds maxi açıp lisansı etkinleştirdim. Render motoru olarak F10 render set uptan coronayı renderer olarak seçip render alıp 45 günlük demoyu etkinleştirdim .Sonra box çizip material editörü açtım ve material slotu corona mtl için resetledim .Artık materyal kısmında corona mtl var. Oraya tıklayıp materyal atamak istediğimde materyal browser yine boş. Corona materialLibrary ı yükledim ve corona.exe dosyasıyla aynı yere taşdım. Ancak yine kullanamıyorum 😞

0 Beğeni