3DS Max - Vray görüntülemede düşük görüntü kalitesi

yossomir
Community Visitor Community Visitor
1.164 Görüntüleme
3 Yanıt
Mesaj 1 / 4

yossomir
Community Visitor
Community Visitor

Merhaba, birkaç gündür uğraşıyorum ama nerede yanlış yapıyorum bulamadım. Görselde eklediğim gibi beyaz kısımlarda lekeler çıkıyor ve çubuk vb. objeler bulanık çıkıyor. Bunları nasıl düzeltebilirim ? 

Bu gönderi şu nedenle düzenlendi: >@lauri.barnhart, daha fazla topluluk üyesinin bu konuyu bulmasına yardımcı olmak için ürünü başlığa ekledi.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
1.165 Görüntüleme
3 Yanıt
Replies (3)
Mesaj 2 / 4

lauri_barnhart
Autodesk
Autodesk

Merhaba @yossomir,

Hâlâ yardıma ihtiyacınız var mı? Öyleyse, Topluluk olarak ilerlemenize en iyi şekilde nasıl yardımcı olabileceğimizi bilmemiz için lütfen buradan bir güncelleme sağlamaktan çekinmeyin.

Herşey gönlünce olsun,

Lauri | Topluluk Yöneticisi

Lauri | Community Manager
0 Beğeni
Mesaj 3 / 4

SerdarHakann
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Light Cache değerini kontrol etmenizi öneririm.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.

Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.

3D Generalist |Serdar Hakan.NET | Serdar Hakan AKADEMİ Türkiyenin Online Eğitim Akademisi |

serdarhakanakademi
0 Beğeni
Mesaj 4 / 4

lauri_barnhart
Autodesk
Autodesk

Merhaba, @yossomir,

Sadece check-in yapıyorum—@SerdarHakann tarafından paylaşılan yanıtlar sorunuzu netleştirmeye yardımcı oldu mu?

Öyleyse, lütfen "Çözüm Olarak Kabul Et" düğmesini tıklamayı düşünün. Bunu yapmak, topluluktaki diğer kişilerin kolayca yararlı yanıtlar bulmasına yardımcı olur.

Sorunuz hâlâ daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyorsa, buradan bir güncelleme ile yanıt vermekten çekinmeyin. Bu şekilde, diğer üyeler ilerlemenize yardımcı olacak daha fazla öneri veya rehberlik ile atlayabilir.

Herşey gönlünce olsun,

Lauri | Topluluk Yöneticisi

Lauri | Community Manager
0 Beğeni