.NET

Reply
Valued Contributor
Ertqwa
Posts: 88
Registered: ‎10-03-2011
Message 1 of 3 (158 Views)
Accepted Solution

2 different DLL's with same command name.

158 Views, 2 Replies
08-18-2012 11:55 PM

Hello Forum,

 

if I load 2 different .NET dll into AutoCAD, and both have a command with the same name, which one will AutoCAD use?

 

Thank you.

Moderator
Alexander.Rivilis
Posts: 1,346
Registered: ‎04-09-2008
Message 2 of 3 (151 Views)

Re: 2 different DLL's with same command name.

08-19-2012 01:05 AM in reply to: Ertqwa

Ertqwa wrote:

Hello Forum,

 

if I load 2 different .NET dll into AutoCAD, and both have a command with the same name, which one will AutoCAD use?

 

Thank you.


AutoCAD will use command defined in last loaded dll. You can check that fact yourself. ;-)

 


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Valued Contributor
Ertqwa
Posts: 88
Registered: ‎10-03-2011
Message 3 of 3 (133 Views)

Re: 2 different DLL's with same command name.

08-19-2012 11:37 AM in reply to: Alexander.Rivilis

Great, thanks! Makes sense.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community