Community
Arnold for Maya Forum
Rendering with Arnold in Maya using the MtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

MtoA - Displacement bound not found in log

4 REPLIES 4
SOLVED
Reply
Message 1 of 5
bdewalleDD7LQ
314 Views, 4 Replies

MtoA - Displacement bound not found in log

Hi there,

I'm trying to fix displacement bound problems on some assets.

When rendering the scene on our farm, I get the bound values in the arnold log, but when rendering in local, there is absolutly no lines about [disp] padding in the log.


Renders are launched with the exact same verbosity level.


Is there a way to get this data in a local render?

Tags (2)
Labels (2)
4 REPLIES 4
Message 2 of 5

Can you post logs from both machines? If everything is exactly the same (software versions, verbosity level, textures) you should see the same warnings.


Unless you're looking at a log from IPR, where you may be seeing just the log for the AA=3 refinement pass (the disp stuff would come before the AA = -3 refinement pass.



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 3 of 5

I was actually rendering using the IPR. Rendering a frame using Render Sequence or Batch does log the displace data as expected.

Is there a way to get those informations while launching a render from the Arnold Render View?


Thanks

Message 4 of 5

Yes, here's one way: https://arnoldsupport.com/2021/04/30/mtoa-getting-an-info-level-arnold-log/


The other way would be to disable Progressive Refinement in the Arnold Render View.




// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 5 of 5

Thanks a lot!

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums