Community
Arnold for Maya Forum
Rendering with Arnold in Maya using the MtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Displacement problem

6 REPLIES 6
Reply
Message 1 of 7
Slava_91
1084 Views, 6 Replies

Displacement problem

I have a ainoise remapping for a shader mix mask, and i put this texture to displacement mix with other textures, but after displaced mesh, mask has an offset
Why this happen and how to fix?
displacement texture isolate http://take.ms/NCWvE

179-arnold-renderview-2017-09-13-121234.png

180-autodesk-maya-2017-g-wip-personal-3d-xyz-challenge.png

Tags (1)
Labels (1)
6 REPLIES 6
Message 2 of 7
zenop
in reply to: Slava_91

I noticed the same issue.

Message 3 of 7
Slava_91
in reply to: zenop

yep, this is not good...
if I correctly understood , it mix after displace, and not before displace
I think it is not correct

Message 4 of 7
lee_griggs
in reply to: Slava_91

Do you have a simplified scene and / or .ass file that you can share?

Lee Griggs
Arnold rendering specialist
AUTODESK
Message 5 of 7
Slava_91
in reply to: lee_griggs
Message 6 of 7
Mr.baiking
in reply to: Slava_91

I've this issue when i have a texture connect to opacity and then mix another texture connect to displacement , seems there is kind of order (before or after)?

Message 7 of 7
Mr.baiking
in reply to: Slava_91

If there is a displacement blend/mix shader it would be great

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums