Topluluk
Topluluk Kullanıcı Kılavuzları
Autodesk Topluluk Kullanıcı Kılavuzları forumlarına hoş geldiniz. Topluluk Kullanıcı Kılavuzlarını keşfetmek için göz atın.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Autodesk Hesabı Oluşturmak

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Olcay.Kuk
5221 Görüntüleme, 0 Yanıt

Autodesk Hesabı Oluşturmak

Autodesk hesabı oluşturmanız tek bir oturum açma ile birçok Autodesk web sitesine erişmenizi sağlar. Autodesk kimliğiniz genellikle e-posta adresinizdir,  fakat aynı zamanda alfanümerik bir kimlik de oluşturabilirsiniz. Autodesk Store’dan bir yazılım satın aldığınızda eğer Autodesk Hesabınız yok ise biz size bir hesap sağlıyor olacağız. Bu size yazılımları indirmenizi ve ürünleri ve hizmetleri yönetebilmenizi sağlar.

 

Autodesk Hesabı oluşturmak için:

 

  1. autodesk.com/register adresini ziyaret edin ve adınızı, e-posta adresinizi, kullanıcı kimliğinizi ve parolanızı doldurun. Autodesk Hesabınızda oturum açmak için kullanıcı kimliğinizi veya e-posta adresinizi kullanabilirsiniz.

Not: Autodesk hesabınız varsa bu adım gerekli değildir. Hesabınıza erişim ile ilgili sorun yaşıyorsanız Autodesk Hesabı Oturum Açma SSS yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

autodeskLogin.jpg

 

Autodesk Kimliği karakter gereksinimleri nelerdir?

Autodesk kimliği olarak e-posta adresinizi kullanmanızı tavsiye ederiz. Autodesk kimliğinizin herhangi bir karakter gereksinimi yoktur. Parolanız 8-12 karakter olmalı ve en az 1 harf ve 1 sayı içermelidir. Parolanızın başında, sonunda veya içerisinde boşluk veya "{" ve "}" karakterleri bulunamaz.

 

Kayıt olup hesap oluşturduktan sonra her web sitesi için yeniden kayıt olmam gerekir mi?

Hayır. Tek oturum açma hesabınız ile Autodesk kimliği ve parolanızı kullanarak yürürlükteki tüm web sitelerine erişebilirsiniz. Web siteleri arasında gezinirken oturum hareketsizliği durumunda zaman aşımı olabilir ancak oturum açtığınız yerde korunur.

 

Not: Bazı web siteleri özellik ve işlevsellik tercihlerini yapılandırmak için ayrı site ayarlarını içerir.

 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (2)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report