REVİT PROJE

REVİT PROJE

Anonymous
Uygulanamaz
3.932 Görüntüleme
10 Yanıt
Mesaj 1 / 11

REVİT PROJE

Anonymous
Uygulanamaz

Günaydın arkadaşlar. Revitte hazırlanmış hazır mimarı proje örnekleri neden bulunmuyor . Varsa elinde olan veya kendi çizdiği bir proje paylaşabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
3.933 Görüntüleme
10 Yanıt
Replies (10)
Mesaj 2 / 11

ceyhunhurcan
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm
Merhaba;
Benim paylaştığım yazıları takip edersen birçok revit kütüphanesinde ulaşabilirsiniz. İsim direkt söyleyemem ama revit library takip etmem oradaki sayfalarda oldukça örnek bulabilirsin. 😊

http://forums.autodesk.com/t5/turkiye-toplulugu/revit-library-quot-2-quot/ba-p/5841914
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.

Ceyhun HÜRCAN
BIM MEP Consultant
http://ceyhunhurcan.com
Facebook | Twitter | Linkedin

Mesaj 3 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Ben Bizim Ülkemizde çizilmiş bir proje bulamadım. Önceden de inceledim bu siteleri fakat çizilmiş bir mimari projeye denk gelmedim. Sizde mevcut ise mail adresi versem bana birtane mimari proje gönderebilirmisiniz . Öyle büyük olmasına gerek yok tek dairelik 4-5 katlı bir proje de olsa yeterli. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

0 Beğeni
Mesaj 4 / 11

vedat.akova
Contributor
Contributor
Kabul edilen çözüm

Merhaba.Bulamaman normal.

http://halukdogancay.blogspot.com.tr/2014/12/bim-modelinin-sahibi-kimdir-telif-hakk.html

Bu makalede sorularının bir kısmına yanıt bulabilirsin..

Mesaj 5 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Arkadaşlar Merhaba,

Rusya projelerinde Türkiye'nin en büyük inşaat firmalariyla birlikte eşzamanlı BIM olarak bizzat calıstıgım minimum 20000m² projeler elimizde mevcuttur. Calısma mantıgı & Şantiye Koordinasyonu & İşbirliğiyle alakalı ekstra kaynaklardan hazırlamıs oldugum BIM kitabiyla birlikte uygulamasını bizzat yaptıgım projelerin örneklerini sizlere iletebilirim.

Örn: Revit ile mimari tasarım & Inventor ile imalat resimleri & Navisworks ile zaman planlama, metraj, maliyet & Vault ile dosya yönetimi & Showcase ile mock-up renderları şeklinde uygulamar mevcut. 

Burak Kuş

Autodesk Int. Moderator

Saygılarımla

Sorununuz çözüldü ise ''Çözüm olarak kabul et'' butonunu lütfen tıklayınız.

Mesaj 6 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba
paylaşırsanız memnun olurum.

0 Beğeni
Mesaj 7 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Paylaşırsanız çok seviniriz 

0 Beğeni
Mesaj 8 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Merhabalar,

Dosya boyutları 2gblari bulduğunden dolayı transfer etmem biraz uzun zaman alabilir. En müsait zamanda paylasacağım.

Saygılar

Mesaj 9 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

rica etsem bende bahsettiğiniz projeleri alabilir miyim sizden ? 

0 Beğeni
Mesaj 10 / 11

ysamsarc
Community Visitor
Community Visitor

bana da gönderebilir misiniz rica etsem 

[email protected]

0 Beğeni
Mesaj 11 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

link varmı acaba