Uygulanamaz
06-12-2019
04:18 PM
Kolonlarda, duvarda, zeminde vs'deki taramaların kalem kalınlığını nereden ayarlayabilirim ?
Çözüldü! Çözüme gidin.
Link copied
Kolonlarda, duvarda, zeminde vs'deki taramaların kalem kalınlığını nereden ayarlayabilirim ?
Çözüldü! Çözüme gidin.
Kastettiğim kısım Filled Region değildi. Materyal browser penceresinden seçtiğimiz taramanın çizgi kalınlıklarını ayarlarlayamıyorum.
tarif ettiğiniz kısmı epey incelemiştim object styles penceresinde wall tipine gidersek değiştirebildiğimiz tek kalınlık var oda duvarın ceper çizgisi iç taramasına müdahale edemiyoruz.
material browser penceresinde cut pattern kısmında ki özelliklerden de sadece rengini değiştrebiliyoruz
Merhaba,
Ustteki resimdeki gibi,meterail browser-cut plane kismini none olarak isaretleyip,
object style: wall icin cut plane-line weight degerlerini yukselterek denediniz mi?
Meterial browserdan desenlere kalinlik verilebilecegi ile ilgili bir bilgiye henuz sahip degiliz.
1. cevabimdaki yondem ilede tarama desenlerinisi cogaltip cizgi kalinliklarinida duzenlemeyi deneyebilirsiniz.
Merhaba,
İstediğiniz kalem kalınlığında ve desenlerde doku oluşturmak Revit'te şimdilik kısıtlı bunun için çok kullanışlı plugin önereceğim. Aşağıda videolu anlatım ve indirme linklerinden erişebilirsiniz. İyi çalışmalar kolay gelsin...
(Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.)
pyRevit
Download