Tarama(hatch) kalem kalınlığınj ayarlamak

Anonymous

Tarama(hatch) kalem kalınlığınj ayarlamak

Anonymous
Uygulanamaz

Kolonlarda, duvarda, zeminde vs'deki taramaların kalem kalınlığını nereden ayarlayabilirim ? 

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
1.722 Görüntüleme
6 Yanıt
Respuestas (6)

hakanern
Collaborator
Collaborator

Merhaba,

Paylastigim resimdeki adimlari deneyiniz lutfen.

Hatch Thin.JPG

0 Beğeni

hakanern
Collaborator
Collaborator

Merhaba,

Ayrica duvar ve zemindeki tarama kalinliklari icin asagidaki resimdeki adimlari deneyiniz lutfen

hatch1.JPGhatch2.JPG

0 Beğeni

Anonymous
Uygulanamaz

Kastettiğim kısım Filled Region değildi. Materyal browser penceresinden seçtiğimiz taramanın çizgi kalınlıklarını ayarlarlayamıyorum.

0 Beğeni

Anonymous
Uygulanamaz

tarif ettiğiniz kısmı epey incelemiştim object styles penceresinde wall tipine gidersek değiştirebildiğimiz tek kalınlık var oda duvarın ceper çizgisi iç taramasına müdahale edemiyoruz. 

material browser penceresinde cut pattern kısmında ki özelliklerden de sadece rengini değiştrebiliyoruz 

0 Beğeni

hakanern
Collaborator
Collaborator

Merhaba,

Ustteki resimdeki gibi,meterail browser-cut plane kismini none olarak isaretleyip,

object style: wall icin cut plane-line weight degerlerini yukselterek denediniz mi?

Meterial browserdan desenlere kalinlik verilebilecegi ile ilgili bir bilgiye henuz sahip degiliz.

1. cevabimdaki yondem ilede tarama desenlerinisi cogaltip cizgi kalinliklarinida duzenlemeyi deneyebilirsiniz.

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Merhaba,
İstediğiniz kalem kalınlığında ve desenlerde doku oluşturmak Revit'te şimdilik kısıtlı bunun için çok kullanışlı plugin önereceğim. Aşağıda videolu anlatım ve indirme linklerinden erişebilirsiniz. İyi çalışmalar kolay gelsin...
(Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.)

pyRevit

Download