Sertifika

Sertifika

eCy
Collaborator Collaborator
1.819 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

Sertifika

eCy
Collaborator
Collaborator
Merabalar tekrardan. Ben revit programını internetten videolarla pdflerle vs deneme yanıma yoluyla kendim kullanıyorum yaklaşık 3-4 senedir ve kendime yetebiliyorum. Bir sertifika edinebilmek için kursa girme zorunluluğum var mıdır buna dahil olmadan direk sınavına internetten mi girilir yada nereye başvurmam gerekecektir? Revit Architecture için konuşursak sınav hakkında ufak bir bilgilendirme yapabilir misiniz rica edebilirsem. Çok teşekkür ederim.

Enes Cemil YAĞCI // Mimar
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
1.820 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

ulasdeniz
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Sınava Yetkili eğitim merkezlerinden giriyorsunuz ve kaydınızı bu merkezlere yapıyorsunuz. Sınav hakikatten zor olabilir. Tamamı ingilizce. Süre sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Sınavda çok kolay sorular da var. ama aşırı seçici sorular da var. gerçekten bilgi seviyenizi ölçecek şekilde tasarlanmış. İlk denemede sertifika almak çok zor.  o yüzden moralinizi bozmasın. süre ve ingilizce ciddi problem yaratıyor. bir de revit sınavını geçmiş olmak için yüksek bir skor istiyor. sanırım 85 puan gibi. yoksa kalıyorsunuz. sınavı tekrarlamanız gerekecek. 

içerik için Revitin her alanından konu var. o yüzden yelpaze geniş. tavsiyem iyice hakim değilseniz sertifikaya bulaşmayın alamazsınız. Ciddiyim. iyice hakim olup Revit ile akraba olduktan sonra başvurun. hayalkırıklığı yaşamamanız için söylüyorum. İçerikşle ilgili Autodesk Certification sitesine bakın. orada eskiden içeriği paylaşıyorlardı ve örnek bir sınav paylaşıyorlardı ya da kısmen sorular paylaşıyorlardı. Ve o içerikteki her bir konuya çalışmış olmanız gerek. çalışmanız da yetmez öğrenmiş ve sindirmiş olmanız gerek. hiç bir eksiğiniz kalmamlı. çok ince detaylar çıkıyor ve sizi eleyebilir. 

Ulaş Deniz

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

0 Beğeni
Mesaj 3 / 5

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni
Kabul edilen çözüm

Merhaba, sertifika sahibi olmak için bir kursa gitmenize gerek yoktur. Autodesk Yetkili Eğitim ve Sertifikasyon merkezlerinden birine başvurarak online olarak sertifikasyon sınavlarına girebilirsiniz. Sınava ilgili kurumun sınav merkezinde girebilirsiniz. www.certiport.com sitesi üzerinden Autodesk sertifikasyon sınavları hakkında örnek içeriklere ve soru tiplerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca www.autodesk.com.tr/sertifikasyon adresi üzerinden de sınavlarla ilgili içerikleri barındıran PDF dosyalarına erişebilirsiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 4 / 5

ceyhunhurcan
Advisor
Advisor
Bir detay da ben vereyim.
Sınav gireceğini yer seçimi yaptıktan sonra muhakkak yeni sınav sisteminden haberdar olup olmadıklarını sormanızi siddetle tavsiye ederim.
Sınav sistemi bu yılın ikinci yarısı ile değişti..

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.

Ceyhun HÜRCAN
BIM MEP Consultant
http://ceyhunhurcan.com
Facebook | Twitter | Linkedin

Mesaj 5 / 5

ulasdeniz
Mentor
Mentor

Evet başka önemli bir detay da mutlak sınav merkezine kendi bilgisayarınızı götürün. orada karşılaşacağınız süprizlerin olasılığı azımsanamayacak kadar çok. Ayrıca program sınavına gireceğiniz versiyonda olsun mutlaka. Programınız güncel olsun. 

Ulaş Deniz

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

0 Beğeni