reviti kuramıyorum nedeni nedir acaba

Anonymous
Uygulanamaz
1.156 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

bu hatanın nedeni nedir bilen birisi acil dönebilirmi 

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
1.157 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm
Merhabalar,
Revit kurulum yaparken gerekli klasörlere data yüklemesi yapıyor. Sizin bilgisayarınızın klasör altyapısında hata olduğundan dolayı yüklemeye devam edemiyor. Aynı sorunu format İle cözmüştük. Format atıp tekrar deneyiniz.
Mesaj 3 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Yerel disk C dolu olabilir. 40-50 gb boş alan bırakıp tekrar deneyebilirsin.

Mesaj 4 / 5

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @Anonymous

Sorun çözüldü mü? Eğer çözüldüyse paylaşılan çözüm önerilerinden sizin için uygun olanı çözüm olarak işaretlemenizi rica ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni
Mesaj 5 / 5

by_kaya
Advocate
Advocate

@Anonymous açıklamış konuyu. Bunlar karşılaşılan durumlar her programda karşına çıkabiliyor. revite küsmemek lazım 🙂 Windows kullandığın için yazılımsal olarak çok müsait. E sende bu bilgisayarla iş yapıyorsun o yüzden önemli bir konu.

Benim tavsiyem temiz bir orjinal windwos kurulumu yapman daha sonra bu işler için kullandığın programları temiz bir şekilde kurman ve o bilgisayara artık dokunmaman 🙂 bazı arkadaşlar bu halde hazır format atabilen cdler yapıyorlar. Yada sistem kurtarma noktası kurabilirsin. zamanla format gerektiğinde o oktaya dönebilirsin. dosyalarını da farklı şekilde dışarıdan korumanı tavsiye ederim. Söyleyebileceklerim bu kadar umarım yararlı olur 🙂

Bu konulara ilk girdiğimde çok araştırmıştım ama boşuna araştırdığımı öğrendim henüz teknoloji tam kusursuz hizmet veremiyor yada en azından windows cephesinde böyle. Daha farklı temiz çözümleri olan arkadaşlar paylaşabilir yeni şeyler öğrenmiş oluruz 🙂

0 Beğeni