Duyurular
Attention for Customers without Multi-Factor Authentication or Single Sign-On - OTP Verification rolls out April 2025. Read all about it here.

Revit - Malzeme atanmamış elemana malzeme atama

umay7
Enthusiast

Revit - Malzeme atanmamış elemana malzeme atama

umay7
Enthusiast
Enthusiast

Merhaba, görselde paylaştığım korkuluğa materyal atamak istiyorum ancak ortada bulunan pattern olan kısma atayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz, dosyayı iletiye ekliyorum.Screenshot (1).png

@umay7 , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Malzeme atanmamış elemana malzeme atama"

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
424 Görüntüleme
1 Yanıt
Respuesta (1)

idrisbahadur
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @umay7,

Railing bir System Family türü iken, Baluster bir Loadable Family türüdür. Bu sebeple Baluster kategorisindeki elemanları kendi RFA dosyasına giderek düzeltip, tekrar Revit dosyanıza load etmeniz gerekiyor. Project Browser'dan aratıp, Baluster family'nizi bulup, sağ tık menüsünden Edit ile düzenleme yapabilirsiniz.

idrisbahadur_0-1713545726267.png

Bir dahaki sefere RFA dosyasına gitmeden sadece Edit Type menüsünden düzenlemek istiyorsanız, Baluster family'nizin materyal ayarını bir parametreye yönlendirebilirsiniz. Onu da aşağıdaki gibi, model elemanınızı seçip, materyal parametresinin yanındaki kutucuğa tıklayıp yeni bir materyal parametresi üreterek yapabilirsiniz:

idrisbahadur_1-1713545979329.png

Kolay gelsin.

İdris Bahadur

EESignature