Revit & Construction Cloud - Tüm Ürünler - Türkçe
Tüm Revit ve Construction Cloud ürünleri forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Revit ve Construction Cloud ürünleri konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Revit - Levels çizgilerinin yerini değiştirmek

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
d_aydin5C7YZ
488 Görüntüleme, 2 Yanıt

Revit - Levels çizgilerinin yerini değiştirmek

Merhaba revit 2022 kullanıyorum. Level çizgileri çizilen projeden uzakta kalmış ve ben onları silmeden, projede kullanmak istiyorum. 3D dışında level çizgileri gözükmüyor. Nasıl projeye getirebilirim bu çizgileri?

Şimdiden herkese teşekkürler!

1.png

@d_aydin5C7YZ , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Levels çizgilerinin yerini değiştirmek"

Etiketler (4)
2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
idrisbahadur
cevap verdi: d_aydin5C7YZ

Merhaba @d_aydin5C7YZ,

Modelinizi ve Level'larınızı aynı anda görebilecek olan kesitler ya da görünüşler oluşturup, Level'larınızı çekiştirin. Seçip mavi noktalardan çekerken, Level'ların yanında 2d değil 3d yazmasına dikkat edin. Bu sorun oluşmaması için görüntülerinizi Crop View modunda kullanmayın.

Kolay gelsin.

İdris Bahadur

EESignature

Mesaj 3 / 3
HilalEkinci
cevap verdi: d_aydin5C7YZ

Selamlar @d_aydin5C7YZ 

Herhangi bir elevation görünümüne gidin view tabından 

HilalEkinci_0-1717685953835.png

Tile viewden çoklu ekran yapmanızı öneririm önzlemeleri hızlıda karşılaştırmak adına.

daha sonra yine view tabından tab views yaparak tek ekrana alabilirsiniz.

Burada 3 boyuttan minik yuvarlaklardan çekiştirerek istediğiniz yere getirebilirsiniz diğer ekrandan da elevation görünümünden kontrol edebilirsiniz. Sizin için aşağıya bir görüntü ekliyorum.

HilalEkinci_1-1717686131252.png

Sağda sarı ile işaretledim. minik yuvarlaklardan çekiştirip, ardından sağ tarafta cephe görünümünde nerede kontrol edip, elevation görünümünden de isterseniz ayarlayabilirsiniz. (sağ cephede sarı ile işaretlediğim diktörtgen ile işlem yapabilirsiniz.) 

!! N O T 

Görünümde Scope Box veya Crop Region ayarlarını kontrol edin. Level çizgileri görünüm sınırları dışında kalmış olabilir. Crop Region ayarlarını genişleterek level çizgilerini görünüm içine alabilirsiniz.

iyi çalışmalar diliyorum.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report