revit kütüphane

revit kütüphane

Anonymous
Uygulanamaz
2.389 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

revit kütüphane

Anonymous
Uygulanamaz

merhaba ,Revit 2020 öğrenci sürümünü yükledim. Mimari projeyi çizdikten sonra kütüphaneden tefrişleri eklemeye çalışıyorum(koltuk ,masa ,sandalye, klozet lavabo vs.)Fakat kütüphanede gözüken tefriş i projeye attığımda kabul etmiyor ya da gözükmüyor.İlk defa kullanıyorum revit i program hakkında yeterince detaylı bilmiyorum..rfa uzantı projede açılmıyor .Yardımcı olabilir misiniz?

yorum gönder
yorum gönder
0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
2.390 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

idrisbahadur
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous ,

Sorularınızı tek tek cevaplayalım.

1. Kabul etmediğinde verdiği hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

2. Bu problemin haricinde yüklediğiniz family'inin türünde benzer bir family üretmeye çalıştığınızda, yüklediğiniz tipi Properties panelinden seçebilirsiniz. Kapı ise, Door butonuna tıklayıp, Properties panelinden yüklediğiniz family türünü görebilirsiniz. Paylaştığınız ekran görüntüsündeki family'ye muhtemelen Component butonundan erişebilirsiniz.

3. Rfa dosyaları, Revit FAmily dosyalarıdır ve bir RVT dosyasına yüklenebilir ya da doğrudan Revit ile açılıp düzenlenebilir. Her iki durumda da açılmıyorsa bir versiyon problemi olabilir. Yani Revit 2021 versiyonlu bir family dosyasını Revit 2020 versiyonda açmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ama halihazırdaki family dosyalarını kullandığınızdan probleminiz bu değildir muhtemelen. Bu konu ile ilgili yine ekran görüntüsü paylaşırsanız probleminiz daha iyi anlaşılabilir.

İdris Bahadur

EESignature

yorum gönder
yorum gönder
Mesaj 3 / 5

idrisbahadur
Advisor
Advisor

Merhaba @Anonymous,

Sorununuz devam ediyor mu?

İdris Bahadur

EESignature

yorum gönder
yorum gönder
Mesaj 4 / 5

abdulmutalipcetinkayaa
Community Visitor
Community Visitor

aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olabilirmisin

yorum gönder
yorum gönder
0 Beğeni
Mesaj 5 / 5

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @abdulmutalipcetinkayaa 

Sorununuzu ayrı bir konu oluşturarak paylaşmanızı rica ederim. Daha hızlı çözüm önerileri alabilirsiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

yorum gönder
yorum gönder
0 Beğeni