Revit - Assembly Code Description

Anonymous
Uygulanamaz
508 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

Anonymous
Uygulanamaz

Assembly code el yordamıyla değiştirdiğim zaman description değişmiyor. Bunu doğru şekilde nasıl yapabilirim? Manage üzerinden kütüphaneye erişim sağlayarak yapmak istediğimde doğru sonuca ulaşmak için nasıl bir dosya türüne ihtiyacım var?

hilalskry_0-1677073460708.png

Ekran görüntüsü 2023-02-22 164333.png

@Anonymous , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Assembly Code Description"

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
509 Görüntüleme
1 Yanıt
  • Revit
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Assembly code revitte düzgün bir şekilde tanımlanabilmesi için bilgisayarınızın C:\ProgramData\Autodesk\RVT 2020\Libraries yolu üzerinde tanımlı bir txt formatlı dosyası ve bu dosyada bu kodların ve tanımlarının yer alması gerekiyormuş.İlk olarak txt dosyasını sıfırdan oluşturmayı denedim. Başarılı olmadı maalesef büyük ihtimalle oluşturma formatıyla ilgiliydi. Bu yüzden öncelikle txt dosyasını hazır olarak bir yerden buldum ve kendi excel dosyamdaki kodları eşleşmeyen noktalarda txt dosyasındaki formata uydurarak dosyaya dahil ettim. bahsettiğim txt dosyasına ait küçük bir ekran görüntüü aşağıda yer alıyor.

hilalskry_0-1677160750001.png

Daha sonra Manage, Additional Settings, Assembly Code üzerinden browse ile düzenlediğim dosyayı tanımlayarak sorunu hallettim. Kendi kendimi cevaplamış oldum ve ben Türkçe kaynak bulamadığım için belki kullanışlı olur.

0 Beğeni