Merdiven tasarımı

Anonymous

Merdiven tasarımı

Anonymous
Uygulanamaz

Ahşap basamakları olan çelik destekli bir merdiven tasarlıyorum. basamaklar çelik desteğe bağlanıcak ama çelik destek düz olmayacak nasıl desem testere gibi olacak bir tarafı düz bir tarafı tırtıklı... birde merdiven aşağı doğru daralacak yani her basamak için ayrı bir ölçü gerekiyor. Bu hesaplarlar uğraşmadan merdiveni revitte yapmanın kolay bir yolu var mı? örnek.jpg

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (2)
944 Görüntüleme
4 Yanıt
Respuestas (4)

borakin1
Mentor
Mentor

Merdiveni eskiz modunda çizerseniz istediğiniz elde etmeniz mümkün.

EESignature

Bora AKIN
Mimar
Twitter | LinkedIn

Verilen cevap sizin için çözüm mü? Eğer çözüm ise  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  veya BEĞEN Kudos.jpg butonu ile ödüllendire bilirsiniz.

by_kaya
Advocate
Advocate

eskız modunda tasıyıcıları o ıstedıgı forma yapabılırmı bılmıyorum denemek lazım olmazsa özel olarak cızmen gerek elle. kompoment. var yanlıs yazmadıysam architecture bolumunde.

borakin1
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

merd..PNG

sadece revit merdiven elemanı ile oluşturdum

EESignature

Bora AKIN
Mimar
Twitter | LinkedIn

Verilen cevap sizin için çözüm mü? Eğer çözüm ise  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  veya BEĞEN Kudos.jpg butonu ile ödüllendire bilirsiniz.

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Merhaba
Resimdeki şekilde merdiven tipini düzeltirsen yapı elemanı olarak ahşap ve çelik desteklerini oluşturmuş olursun. Bu aşamadan sonra merdiven komutuna girip skecth modunda istediğin merdiven şeklini çizebilirsin.
İyi çalışmalar kolay gelsin...
(Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.)

2018-12-28_14-06-38.png
Skecth Stair oluşturma örneği