- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
Selamlar,
Bir projemizde çatı modelinin bir kısmında 0.75mm kalınlığında structural deck profili (ekte DWG çizimi mevcut) modellenilmesi gerekiyor. Lakin bu parçayı family editor içerisinde oluştururken Revit 0.8mm den kısa çizgilere çok kısa diyerek çizmiyor/siliyor.
Bu proje üzerinden detay çizimleri üretmem de gerektiğinden kalınlığını farklı bir değerde de oluşturmak istemiyorum.
Farklı yerlerde bir modelleme yöntemi de Revit içerisinde floor kısmından bir katman olarak structural deck profil de atanabiliyor ama bu 3d görünümde etkisi olmayan bir yöntem ne yazık ki.
İstenen seviye LOD 400 olduğu düşünürsek; siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz/izlerdiniz?
Konuyu LOD seviyelerine göre detay çizimlerine de genel bir atıfta bulunması açısından değerli buluyorum. Bu konuda Türkçe bir konu başlığı pek rastlayamadım çünkü ne yazık ki. Bilgilerimizle ortaklaşa bir beyin fırtınasının herkese yararı olacağını düşünüyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Enes Cemil YAĞCI // Mimar
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Çözüldü! Çözüme gidin.