Giydirme cephe kapı

Giydirme cephe kapı

Anonymous
Uygulanamaz
2.824 Görüntüleme
8 Yanıt
Mesaj 1 / 9

Giydirme cephe kapı

Anonymous
Uygulanamaz

1- Giydirme cephede işaretlediğim gridi silmek istiyorum ancak gridi seçemiyorum iki aks arası giydirmeyi tümüyle seçiyor.

2- Giydirme cepheye load family ==> doors ==> curtain wall olanları seçmeme izin vermiyor 
curt.PNGgiydirme cephe grid.PNG

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
2.825 Görüntüleme
8 Yanıt
Replies (8)
Mesaj 2 / 9

Anonymous
Uygulanamaz

https://www.youtube.com/watch?v=tjvLrlVRbNY 

İstediğiniz bilgi bu video da mevcut.

0 Beğeni
Mesaj 3 / 9

Anonymous
Uygulanamaz

Buradan izleyip yapıyordum fakat dediğim gibi videoda silebiliyor ve curtain wall ekleyebiliyor ben ekleyemiyorum sebebini öğrenmek istemiştim

Mesaj 4 / 9

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Foto da göründüğü gibi önce kilit imlecini kaldırıp sonra da üst kısımda çıkan Add Remove Setting den aradaki çizgiyi silip kaldırmanız gerekiyor. Sonra da camı tek parça olarak tutup yerine cam kaplama için olan kapıyı getirmeniz gerekiyor.

Mesaj 5 / 9

hagky
Observer
Observer

Merhaba

açılan konu başlığı ile ilgili durumdan bende sorun yaşıyorum. aynı eğitim videosunu bende izledim ve uyguluyorum. grid çizgisini silmede sorun yaşamadım. ama eklemek istenilen kapıyı bende ekleyemiyorum.

load family kısmından görünüyor, sürüm farkı sorunu seçeneği de çıkıyor ama yine de yüklenmiyor. sürekli hata veriyor.

yüklemek istediğimiz cam ve alüminyum çerçeveli giydirme cephe sistemine uygun olan alüminyum çerçeveli kapıları seçmemiz ve eklememiz gerekiyor ama bu family bir türlü eklenmiyor. bu konu hakkında bir fikriniz var mı? 

yapmamız gereken ek bir ayar ya da family dosyalarının sürüm güncellemesi gibi bir şey mi yapmamız gerekiyor?

bu soruna bir çözüm bulan kişiler, lütfen yardımcı olabilir misiniz?

şimdiden teşekkür ederim, yardım etmek isteyen herkese.

0 Beğeni
Mesaj 6 / 9

Anonymous
Uygulanamaz

Curtain Wall door eklemeniz gerekiyor bunu da yaptığınız halde olmuyor mu?

0 Beğeni
Mesaj 7 / 9

hagky
Observer
Observer

Dediğiniz gibi "curtain wall door" ekliyorum ama olmuyor. bimobject sitesinden de yeni family indirdim ama onlarda olmadı. normal kapılar oluyor, sadece curtain wall door olanlar eklenmiyor.

çıkan uyarı ekran görüntüsünü ekledim. nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. belki siz fark edersiniz.

0 Beğeni
Mesaj 8 / 9

Anonymous
Uygulanamaz

İkinci fotoğrafdaki kapı yanlış kapı. Normal kapıyı yerleştirmeye çalışıyorsunuz. İlk fotoğraf ile ikinci fotoğrafdaki kapılar aynı değil.

0 Beğeni
Mesaj 9 / 9

hagky
Observer
Observer

sizde bir tane curtain wall door family dosyası var mı? onu deneyip görsem olur mu? bana mail ile yollayabilir misiniz?

[email protected]

0 Beğeni