ÇOK ACİLL! CEİLİNG PLANDA TAVAN MODELLİYRUM FAKAT ALT KAT CEİLİNG PLANDA DA GÖRÜNÜYOR!!!!!!!!

ÇOK ACİLL! CEİLİNG PLANDA TAVAN MODELLİYRUM FAKAT ALT KAT CEİLİNG PLANDA DA GÖRÜNÜYOR!!!!!!!!

Anonymous
Uygulanamaz
717 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Tavan görünüşte 3.katta tavan modelledim fakat 2.kat tavan modellemek için Ceiling plan görünüşüne geldiğimde 3.katta oluşturduğum tavan modellerini görüyorum ve ne yaptıysam 2.kat tavan görünüşü boş göremedim. Aralığı Görüntüle den de yapamadım. lütfen çok acil yardımcı olur musunuz: 😞 

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
718 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

ceyhunhurcan
Advisor
Advisor

merhaba @Anonymous 

benzer bir konu için Link bakabilirsiniz.

tavsiyem Underlay kontrol etmeniz . bu kısım none şeklinde olursa muhtemelen görmezsiniz. yine olmazsa ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ?

chr.PNG

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.

Ceyhun HÜRCAN
BIM MEP Consultant
http://ceyhunhurcan.com
Facebook | Twitter | Linkedin

0 Beğeni
Mesaj 3 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Zaten none olmasi gerekmiyor mu.yani demek istediğim şey aslinda ,ben 3.katta çiziyorum yani ceiling kat planına 3.katta asma tavan çiziyorum ama 4.kat ve 2. Kat duvarları da burada karşıma çıkıyor.View range i değiştiriyorum yine olmuyordu ,en son yine view range ile çözdüm gibi 

Teşekkür ediyorum 

0 Beğeni
Mesaj 4 / 5

ceyhunhurcan
Advisor
Advisor

@Anonymous  sizin soru  şeklinizden anladığımız , Viev range kısmını zaten bildiğiniz ve yaptığınız geriye en iyi ihtimalle underlay seçeneği kalıyor. Underlay none olması konusu da değişken duruma göre ihtiyaç duyulduğu zamanlarda kullanabilirsiniz. Örnek video 

yinede çözmeniz sevindirici 🙂

kolay gelsin.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.

Ceyhun HÜRCAN
BIM MEP Consultant
http://ceyhunhurcan.com
Facebook | Twitter | Linkedin

Mesaj 5 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Peki kiriş çizicem şimdi.kirişi normal kat planjnda cizdigim zaman göstermiyor.ceiling planda cizmekmi gerekiiyor ille.yani bir ayarı varmı?

VG den görünürlüğü ayarladım ama yinede kat planında göremiyorum kirişleri..yün ceiling de çizilecek galiba?

( Bu arada  yeni bir başlıkla soru sormak istediğimde ' soru sor' kısmını bulamıyorum her defasında baya arıyorum tesaduflerle buluyorum..hangi yolu takip etmeliyim burada direk soru sormak için...kiriş soruma o yüzden yeni başlık açamadım)

0 Beğeni