Arazi Modelinin 3D görünmesi

Anonymous
Uygulanamaz
1.975 Görüntüleme
5 Yanıt
Mesaj 1 / 6

Anonymous
Uygulanamaz

İyi günler mimar ve mühendisler,

Revitte modellediğim araziyi -500'e kadar tanımladım. Daha sonra binamin oturduğu yeri kazdım. Ancak ben 3D görüntüde arazimin 3 boyutlu görmek istiyorum ve bunu başaramadım. Kesik alınca görüyorum ancak 3D göremiyorum. Ne yapmalıyım?

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
1.976 Görüntüleme
5 Yanıt
Replies (5)
Mesaj 2 / 6

ulasdeniz
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm
Forumda bir sürü görünmeme konusu var. neredeyse hepsinin nedenleri aynı. bir nesneyi ilgili görünüşte göremiyorsanız görünürlük ve görünüş ayarlarını kontrol edin. forumdaki benzer konulardaki çözümlere bakın. görünüş şablonu kullnıyorsanız ondan da olur. bir araştırırsanız çözümlerle ilgili resimler videolara rastlarsınız.

Öte yandan sizde arazi modeli görünüyor gibi duruyor. Arazi modeli kalınlığı olmayan bir yüzey formundadır. kesitte derinlik görüyorsanız Onu Revit gösterim için yapıyor 3 boyutlu modelde arazi ince bir yüzey katmanıdır ve muhtemelen sizdeki yeşil alan da arazidir. Revit'te ancak öyle görürsünüz.

Ulaş Deniz

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Mesaj 3 / 6

Anonymous
Uygulanamaz
Tam olarak bunu sormuştum hocam. Yeşil alan arazi evet grass olarak tanımladım. 3 boyut ekranında görebilirmiyim diye merak etmiştim. Yani 3 boyutlu olarak 🙂 Ama gözükmüyormuş anladığım 🙂
0 Beğeni
Mesaj 4 / 6

ulasdeniz
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm
Çözüm olarak araziyi biraz genişletirseniz, kameraya arazinin sadece üst kısmı görünür. bu sayede o yapaylık hissinden uzaklaşırsınız. araziyi genişletmek için kotları uygun ayarlamalısınız.

Ulaş Deniz

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Mesaj 5 / 6

Anonymous
Uygulanamaz
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama bu yapaylık hissi benim için hayal kırıklığı oldu 🙂 Umarım ilerde geliştirilir bu durum 🙂

Get Outlook for iOS
0 Beğeni
Mesaj 6 / 6

Anonymous
Uygulanamaz

Aslinda 3D gorunumde iken properties de section box i tiklarsaniz , sahte de olsa bir 3 boyutlu  arazi gorebilirsiniz. Iyi calismalar.

0 Beğeni