Revit Cloud Worksharing Forum
Welcome to Autodesk’s Revit Cloud Worksharing Forums. Share your knowledge, ask questions, and explore popular Revit Cloud Worksharing topics.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Issues with Revit Server

1 REPLY 1
SOLVED
Reply
Message 1 of 2
svaldes88
291 Views, 1 Reply

Issues with Revit Server

Hello, I was wondering if anybody could help me out with an issue I'm having. I'm uploading a central file to a Revit Server, everythiong seems to work out fine, but when I go to open a local file, it appears empty, no elements in any views. There are no filters applied, nothing's hidden either by visibilty graphics nor manual element hide. The thing is, I can still see all of the elements in my schedules, and nowhere else.

 

Could this be a conection problem, a software problem or a human one?

 

Thank you all.

1 REPLY 1
Message 2 of 2
dzanta
in reply to: svaldes88

is the current view you are looking at set to a discipline that the objects do not belong to?

when you created and opened the new local model, did you specify to open all worksets?

is this issue occuring on any workstation for any new local revit model?


Dzan Ta, AEE, ASM, ACI.

EESignature



Did you find this post helpful? Feel free to Like this post.
Did your question get successfully answered? Then click on the ACCEPT SOLUTION button.

EESignature


Autodesk Community | Twitter | YouTube | Facebook | LinkedIn

Win 11 Pro/DELL XPS 15 9510/i9 3.2GHz/32GB RAM/Nvidia RTX 3050Ti/1TB PCIe SSD/4K 15.4" Non-Touch Display

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk DevCon in Munich May 28-29th


Autodesk Design & Make Report