ReCap Forum
Welcome to Autodesk’s ReCap Forums. Share your knowledge, ask questions, and explore popular ReCap topics.
This page has been translated for your convenience with an automatic translation service. This is not an official translation and may contain errors and inaccurate translations. Autodesk does not warrant, either expressly or implied, the accuracy, reliability or completeness of the information translated by the machine translation service and will not be liable for damages or losses caused by the trust placed in the translation service. To translate this discussion, select the language.

ReCap Forum

Reply
Post 1 of 8
Accepted Solution

Missing Portions of Scan Map

213 Views, 7 Replies
02-09-2016 08:18 AM

My scan map is not displaying correctly, and it's making it very hard to navigate the project. Does anyone know how to fix this?

 

 

You should be able to force ReCap to regenerate the default map by finding it in the Temporary Cache folder (look for .PNG files) and deleting it.  Close ReCap first - when you go back into RealView it will regenerate the image.

 

I will have the team try to reproduce this issue in-house.

 

Ryan

Post 2 of 8

Re: Missing Portions of Scan Map

02-10-2016 10:37 AM in reply to: jrfrost

This is quite odd - do you see the same thing with all maps in the project?  What if you create a new one?

 

Ryan

Post 3 of 8

Re: Missing Portions of Scan Map

02-10-2016 10:39 AM in reply to: ryan.frenz

Whatever scan I'm in, the map looks like this. 

It's only this project that I've hade this problem with.

Post 4 of 8

Re: Missing Portions of Scan Map

02-10-2016 10:45 AM in reply to: jrfrost

Inside this project, do you see the issue for all maps?  If you create a new one with the '+' button - does it have the same problem?

 

Post 5 of 8

Re: Missing Portions of Scan Map

02-10-2016 10:51 AM in reply to: jrfrost

Did you made any changes with the project for this to happen?

Updating the origin might bring the locations back.

Mitko

Post 6 of 8

Re: Missing Portions of Scan Map

02-10-2016 11:06 AM in reply to: vidanom

I just tried creating a new elevation slice, and this worked. But for some reason the full plan view isn't displaying correctly. Below is a video link.

 

 https://drive.google.com/open?id=0B8pgDR9VLaBfMzlkcFRtTEdBQWc

 

 

 

 

Post 7 of 8

Re: Missing Portions of Scan Map

02-11-2016 08:00 AM in reply to: jrfrost

You should be able to force ReCap to regenerate the default map by finding it in the Temporary Cache folder (look for .PNG files) and deleting it.  Close ReCap first - when you go back into RealView it will regenerate the image.

 

I will have the team try to reproduce this issue in-house.

 

Ryan

Re: Missing Portions of Scan Map

04-12-2017 06:32 AM in reply to: ryan.frenz

Thanks for this solution, it didn't work directly for us, but led to getting our plan view back.  We had moved our scans using survey points as well as updated the origin, I am not sure at what point we lost the plan view, but it went completely black and we were not able to get a "+" symbol to add an elevation. After resetting the origin and deleting the .png files we were able to add an elevation range and get our plan view back. When we switch to "full plan view" it works intermittently as seen in screencast.

 

 http://autode.sk/2p5ADl8

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post