Щодо робот в Autocad

o6384o6o9o
Explorer

Щодо робот в Autocad

o6384o6o9o
Explorer
Explorer

Вітаю! Друзі в Америці займаються будівництвом. У них зараз проблеми з кресленням документації.
Прислали запит на виготовлення такого роду технічної документації. Вони дають всю необхідну інформацію і дані, головне вміти малювати, враховуючи їхні стандарти та метричну систему. У кого є досвід такої роботи може вам буде цікаво попрацювати? Ось приклади роботи

0 Likes
Reply
Accepted solutions (1)
387 Views
4 Replies
Replies (4)

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager

Доброго дня!

Є якісь вакансії? Якщо так, то краще одразу направляти туди. Бо зараз пост від акаунту, що схожий на номер мобільного телефону, не виглядає як надійна інформація. 

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
0 Likes

o6384o6o9o
Explorer
Explorer

Дякую! Але я вказав всі дані, дивно, що висвічує неточну інформацію 

0 Likes

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager

Під "вакансіями" матється на увазі сайт компанії із вакансією/вакансіями, або агрегатор де є всі деталі щодо вакансії. Чи є така інформація?

В моєму розумінні "Друзі в Америці займаються будівництвом" – це не опис компанії і тим паче вакансії. 

Хотлось би допомогти потенційним зацікавленим одразу отримати повну інформацію, а не часткову, щоб вони могли спираючись на неї розуміти, варто звертати на це увагу, чи ні. 

Я б, із власного досвіду, ніяк би не реагував на подібні публікації. Власне, тому і уточнюю, щоб це було корисно і дало якийсь результат. 

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
0 Likes

o6384o6o9o
Explorer
Explorer
Accepted solution

Зрозумів. Дякую за пояснення!

Я знаю, що вони шукають команду вже 6 місяців, але так і не знайшли. У них ця посада називається civil engineer. 

Ось дані головного інженера.

FRАNК С. МАGNОТТА, P.E. PC

CONSULTING ENGINEER.

Я не з цієї сфери, проте хочу допомогти друзям знайти толкових українців, які б могли заробляти в цей непростий час. Якщо необхідна додаткова інформація, то я можу спитати. Основна умова, спеціаліст або хтось з команди має бути англомовним.

0 Likes