Community
PowerMill Forum
Welcome to Autodesk’s PowerMill Forums. Share your knowledge, ask questions, and explore popular PowerMill topics.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Postprocessor Question of Four-axis with angle-head

9 REPLIES 9
SOLVED
Reply
Message 1 of 10
henry2cool
1138 Views, 9 Replies

Postprocessor Question of Four-axis with angle-head

Hi ! everyone,I am trying to build a postprocessor for an angle-head which be used to work with a A-axis.
The following GIF show the simulation is ok,but when I try to post a program,I was be stopped by a question:
The NC code is not correct and I can't find out the reason why cause this issue.
Could someone can check my attached files and help me to know the root reason of this situation,Thank you very much!

 

The simulation seems ok.The simulation seems ok.The NC code postion is not correct.The NC code postion is not correct.The description of attached files.The description of attached files.

Labels (2)
9 REPLIES 9
Message 2 of 10

HI

check this post

 

Message 3 of 10
Anonymous
in reply to: henry2cool

the nc program is approved ?

Message 4 of 10

@Meysam_Ghorbani Thanks for your post, but the output coordinates are the same as mine, which is also incorrect.Comparison of results.png

Message 5 of 10
henry2cool
in reply to: Anonymous

@Anonymous ,Thanks for your reply, I have checked your NC codes. It works great! 

Do you use CLDATA coordinate values to output NC codes?

Based on the above guess, I tried to modify, but it will output an additional Y coordinate value, which is incorrect.
Could you give me some suggestions so that help me complete my post-processing files, thank you much!

try1.pngtry2.png

Message 6 of 10
Anonymous
in reply to: henry2cool

Hi dear friend. Send me an email. We are not allowed to publish post processor in this forum.

powercam.ir@gmail.com

whats app:+989112235526

Message 7 of 10

with the same post processor 

good luck.

Message 8 of 10
henry2cool
in reply to: Anonymous

@Anonymous Hi dear friend,Thanks for your help and I have sent an e-mail to you. Looking forward to your reply!

Have a great day!

Message 9 of 10

@Meysam_Ghorbani Hi dear friend,I have tried again,but it still doesn't work well.

Thank you for your great help!

Have a great day!

 

 

0911.gifNC program settingNC program settingPowermill versionPowermill versionPostprocessor versonPostprocessor verson

0911-4.png

Message 10 of 10
Anonymous
in reply to: henry2cool

I showed the correct settings in an image. Adjust according to the image. I also did not receive any email.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report