Не запускається 3ds max, Maya - не знаю, що робити. З підпискою - все ок.

akcharly
Collaborator Collaborator
1 761 перегляди
6 відповіді
Повідомлення 1 7

akcharly
Collaborator
Collaborator

Усім привіт!

Прошу допомогти з проблемою. Не знаю, що вже робити.

Відсьогодні - не запускається 3ds Max і Maya.

З підпискою все ок, оскільки в списку продуктів вони є...

Коли запускаю 3ds max - бачу таку помилку.

Screenshot 2023-07-25 134758.png 

Спробував пошукати в інтернеті і знайшов таку інформацію тут

Виконав усі кроки - нічого не допомогло. Вилазить та сама помилка.

Під час запуску Maya - взагалі нічого не відбувається... Що робити? Допоможіть, будь ласка. Перевстановлювати не дуже хочеться - тому що дуже багато налаштувань і плагінів...

Дякую і бажаю гарного дня
З Повагою
Андрій.

EESignature

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!

На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Андрiй Кривуля | Andrew Krivulya | 3D Grooming Artist - Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIN | Youtube | Artstation

Прийняті рішення (2)
1 762 перегляди
6 відповіді
Відповідей (6)
Повідомлення 2 7

Alexander_Chernikov
Mentor
Mentor
Прийняте рішення

Вітаю!
А яка версія? Чи всі поточні оновлення самої програми встановлені?

Вот ще поради: 

https://www.autodesk.com/support/technical/article/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Autodesk-3DS-MAX-2...
https://www.autodesk.com/support/technical/article/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Resetting-3ds-Max-...

Через Autodesk Access спробуйте вийти з облікового запису і потім знов запустить програму.

Подивиться log-файли за вчора та сьогодні (загальні та для програми) за адресою
C:\Users\ХХХХХХ\AppData\Local\Autodesk

Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts! | Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням!
Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button. | На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ"

Олександр Черніков / Alexander Chernikov

EESignature

Facebook | LinkedIn

.

Повідомлення 3 7

akcharly
Collaborator
Collaborator

@Alexander_Chernikov 

Дякую за комент

3ds max 2024
Maya 2020
Maya 2023

Усі оновлення встановлено. Але найдивніше, що 3ds max 2024 щойно перевстановив і все запрацювало, плагіни збереглися в папці документів і все ок, а ось Maya 2020, 2023 не можу навіть видалити... Через Control Panel бачу таке.

Screenshot 2023-07-25 162520.png

Дякую за поради, зараз буду все пробувати. Як вийде - відпишуся.

EESignature

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!

На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Андрiй Кривуля | Andrew Krivulya | 3D Grooming Artist - Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIN | Youtube | Artstation

Повідомлення 4 7

Спробуй перезавантажити Windows.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
Находите сообщения полезными? Поставьте "НРАВИТСЯ" этим сообщениям!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.
На ваш вопрос успешно ответили? Нажмите кнопку "УТВЕРДИТЬ РЕШЕНИЕ"

Alexander Rivilis / Александр Ривилис / Олександр Рівіліс
Programmer & Teacher & Helper / Программист - Учитель - Помощник / Програміст - вчитель - помічник
Facebook | Twitter | LinkedIn
Expert Elite Member

Повідомлення 5 7

akcharly
Collaborator
Collaborator

@Alexander.Rivilis це вже крайні заходи 😃

EESignature

Повідомлення 6 7

akcharly
Collaborator
Collaborator

@Alexander.Rivilis

з 3ds max допомогло. Дякую

А Maya - просто вичистив усі сліди за допомогою RevoUninstaller і перевстановив заново. Причому чистим встановленням із сайту, а не custom, які там теж можна налаштовувати. Тому що custom або баг якийсь, або не знаю, але теж була проблема із запуском.

EESignature

Повідомлення 7 7

akcharly
Collaborator
Collaborator
Прийняте рішення

Знову зіткнувся з цією проблемою. 3ds max 2024 працює ок, 3ds max 2023 і нижче - не хотіли працювати. У підсумку, заліз в апдейти 2022-2023 на сайті autodesk.com і завантажив цей апдейт. Встановив і вуаля! Все працює! Перед цим видалив усі папки тут - C:\Users\artof\AppData\Local\Autodesk\3dsMax

Я думаю, це найкраще рішення. Тому що ті, що вище - не допомагали. Проблема була в Single Sign On Component-V13.7.7-2020.7 SecurityFix и Autodesk Licensing Service - 13.2.0.9150 - Win - Update

Ось їх потрібно ставити саме від 3ds max 2022

Screenshot 2023-08-10 200707.jpg

Дякую всім. хто намагався допомогти.
Гарного дня і мирного неба
З Повагою
Андрій.

EESignature