Community
Meshmixer
Welcome to Autodesk’s Meshmixer Forums. Share your knowledge, ask questions, and explore popular Meshmixer topics.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

It stopped working.

3 REPLIES 3
Reply
Message 1 of 4
apolloH2BBF
263 Views, 3 Replies

It stopped working.

The "Mesh mixer" that was working on my PC no longer works.
It will start when you re-install, but even if you import "STL", it will not be displayed correctly, only the hard screen appears.
Is there any way to improve it?

3 REPLIES 3
Message 2 of 4
MagWeb
in reply to: apolloH2BBF

Try to analyse the reason why it stopped working: Any changes on your system (e.g. a OS update)?

You might try to set MM to default settings deleting meshmixer.ini at

Windows: C:\Users\User Name\AppData\Roaming\Autodesk\meshmixer.ini
Mac: ~/.config/Autodesk/meshmixer.ini

(NOTE: AppData as .config are hidden by OS defaults, so you might have to enter that path manually or choose to show hidden files.)

 



Gunter Weber
Triangle Artisan

Message 3 of 4
apolloH2BBF
in reply to: apolloH2BBF

Thank you.
I'll try it later.

Message 4 of 4
apolloH2BBF
in reply to: MagWeb

There are two windows64-2 and one windows32-1.
One PC64 and one PC32 are working.
The remaining one PC64 stopped working.
After re-installing, it starts up and the outer part can be seen, but the imported screen remains black and it works, but the display cannot be seen.
Default MM, this is incomprehensible.
Delete meshmixer.ini. I understand this, I'll try it later.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums