Duyurular
Attention for Customers without Multi-Factor Authentication or Single Sign-On - OTP Verification rolls out April 2025. Read all about it here.

Autodesk İnventor Content Center Editör donuyor

uaonursefa
Explorer

Autodesk İnventor Content Center Editör donuyor

uaonursefa
Explorer
Explorer

Herkese selam.

Autodesk İnventor Content Center Editöre giriyorum. Kendi oluşturdugum kütüphanede bulunan civata somun pul gibi baglanti elamanlarını özelleştirmek istiyorum. Ama herhangi bir bağlantı elamanına sağ tıklayım family properties veya family table seçeneklerine tıkladığımda hiç bir ekran açılmıyor ve inventor öylece kalıyor. Family table ve family properties ekranı gelmiyor. Bunun sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı? 

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
151 Görüntüleme
2 Yanıt
Respuestas (2)

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @uaonursefa 

Eğer daha önce  cift ekran veya daha fazla ekran kullanıyorsanız ve tek ekrana geçiş yaptıysanız editor o ekranda ki konumunu hatırlıyor ve tek ekrana geciş yaptıgınız için göremiyorsunuzdur 

bunu düzenlemek için editoru acımak için komutu tıklayın sonra  space+Alt tuşlarına beraber basın bu tuşlara basmayı bırakım Windowsunuz Türkce ise T harfine ingilizce ise M harfine basıp klavyedeki yön ok tuslarına bir kac kez basın sonra mausunuzu hareket ettirin pencere ekrana gelecektir 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

uaonursefa
Explorer
Explorer

Çok teşekkür ederim işe yaradı. 2-3 gündür çok uğraşıyordum. Söylediğiniz gibi iki ekran kullanıyordum diğer ekranımda kalmış.