Witam. Nie wiem, czy temat był już poruszający się czy nie. Pracując w programie INVENTOR, funkcja cofnij działa do 30 cofnięć na cały program. Uważamy, że pracując na kilku ciekawych funkcjach, udostępnienie możliwości cofnięcia dla każdego okna z osobna. Przykład: Pracujemy w oknie nr 1 jakiś czas. Potem tworzymy część w oknie nr 2. Tworzy zespół w oknie nr 3. ustala się, że kilka operacji kontrolnych na części w pierwszym oknie, sprawdzane. Mamy problem, ponieważ bieżący program daje nam cofnięcie się o około 30 kroków (w sumie) nie dla każdego okna z osobna. Cześć. Nie wiem, czy temat był już poruszany, czy nie. Funkcja cofania w programie INVENTOR umożliwia cofnięcie do 30 zmian w całym programie. Myślę, że podczas pracy na kilku oknach ciekawym rozwiązaniem byłaby możliwość cofnięcia zmian dla każdego okna osobno. Przykład: Przez jakiś czas pracujemy w okienku nr 1. Następnie tworzymy część w oknie nr 2. Dokonujemy montażu w okienku nr 3. Okazuje się, że należy cofnąć kilka operacji wykonanych na części w pierwszym okienku. I tu pojawia się problem, bo obecnie program daje nam możliwość cofnięcia się o około 30 kroków (łącznie) a nie dla każdego okna osobno.
Show More