Duyurular

Autodesk Topluluk Forumları yeni bir görünüme kavuştu. Topluluk Duyuruları panosunda nelerin değiştiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sculpta oluşturulan geometrik şekllleri korumak

Anonymous

Sculpta oluşturulan geometrik şekllleri korumak

Anonymous
Uygulanamaz

"Ekteki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi box display modunda bir şekil çizdim.
Modelimin tıpkı box display modunda gördüğüm gibi olmasını isterdim,
ancak Kutu görüntüleme modu ""finish form"" tıkladığımda, modeli otomatik olarak yumuşak(smooth) görüntüleme modunda gösteriyor.
Modeli box display modunda görüldüğü gibi kaydetmenin bir yolu var mı?"

Screen Shot 2019-03-28.png

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
373 Görüntüleme
1 Yanıt
Respuesta (1)

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhaba,

Freeform Workspace'inde çizim yaparken, 3 farkı görünüş modu var aslında. Smooth Display, Box Display ve her ikisini de görebileceğin Control Frame Display. Box display modellemeyi kolaylaştırmak ve bilgisayarın smooth displayden daha az kasmasını sağlamak amacıyla var.

Finish Form'a bastığında pürüzsüz yüzey oluşmasının sebebi o, smooth display'e dönüşüyor.

Eğer tasarımımın Box Mode'daki gibi görünmesini istiyorsan. Modify Bölümündeki "Crease" komutunu kullanabilirsin.

1.png

Crease komutuna tıkladıktan sonra keskin kalmasını istediğin kenarları seçmen yeterli. Eski haline döndürmek istiyorsan hemen altındaki "Uncrease" komutunu kullanabilirsin.

Senin için bir örnek oluşturdum. Soldaki normal, sağdaki crease komutu kullanılmış hali.

2.PNG

İyi çalışmalar dilerim.  

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature