Duyurular

Autodesk Topluluk Forumları yeni bir görünüme kavuştu. Topluluk Duyuruları panosunda nelerin değiştiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

renderda mavi aydınlatma

Anonymous

renderda mavi aydınlatma

Anonymous
Uygulanamaz

Mavi aydınlatmalı işleme
Merhaba Bunu daha önce yaptığımdan eminim, ama çalışmasını sağlayamıyorum.
Bir sayfanın arkasındaki mavi LED'lerin olduğu bir resim oluşturmak istiyorum.
Mavi ışık alamıyorum, sadece beyaz ??
LED ve A Tipi ampulü denedim ve ardından renklerini değiştirdim ama yine de parlak beyazlar ??parlak mavi ışığı nasıl simüle edebilirim?

Capture.JPG

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
376 Görüntüleme
2 Yanıt
Respuestas (2)

tolgay.hickiran
Advisor
Advisor
Render a gelin,

A (Appearance) ı açtınız. Seçili LED in sağ tuşla tıklayıp Duplicate edin,

Duplicate ettiğiniz malzemeyi editleyin. Color seçeneğinden mavi renk verin.

Lux değerini düşürmeniz gerecek bembeyaz görünmemesi için.

Some worthwhile ideas
Copy Design should rename ilogic Rules too!
Why Nastran In-CAD doesn't have an SDK?IMPLEMENTED!

Tolgay Hickiran
Founding Partner
SignatureSignature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhaba,

Emissive Materyallerin renk ayarlaması, Fusion 360'daki Normal Materyal ayarlamalarından biraz daha farklı. Örneğin bir plastik materyal atadığınızda renk değiştirmek için materyal'e sağ tıklayıp edit'i seçtikten sonra bir renk seçmeniz işe yararken Emissive Materyallerde bunu yapmak için farklı bir yol izlemelisiniz. Şöyle ki;

İlk olarak Materyal'e sağ tıklayıp edit dedikten sonra "Advanced" yazılı butona tıklamalısınız.

12.png

Daha sonra açılan ekranda "Emissivity" sekmesini alta indirdiğinizde Filter Color adında bir seçenek göreceksiniz. O renk standart olarak beyaz olduğu için materyalin rengini değiştirmenize rağmen ışığın rengi değişmiyor. RGB 255 255 255 yazan yere tıklayarak istediğiniz ışık rengini seçebilirsiniz.

13.png

İyi çalışmalar dilerim.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature