Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Nesnenin yüzey alanı özellikleri görüntülenemiyor

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
561 Görüntüleme, 1 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Ne demek istediğimi göstermek için bir resim ekledim. Bu nesnenin yüzey alanını ve diğer özelliklerini nasıl görebilirim?

Fusion 360'ın en son sürümünde Windows 10 kullanıyorum.

Image.PNGProperties.PNG

0 Beğeni

Ne demek istediğimi göstermek için bir resim ekledim. Bu nesnenin yüzey alanını ve diğer özelliklerini nasıl görebilirim?

Fusion 360'ın en son sürümünde Windows 10 kullanıyorum.

Image.PNGProperties.PNG

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Gokhan_Kaya
cevap verdi: Anonymous

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba

Resimden anladıgım kadarı ile model mesh olarak açılmış muhtemelen stl uzantılı bir dosyadan import etmiş olabilirsiniz

stl datasından gelen veya mesh olarak açılan dosyanın fiziksel özellikleri bilgisi boş gelecektir burada bu bilgilere erişmek için öncelikle mesh modelin brep dedigimiz katı veya yüzeye dönüşmesi gereklidir bu yüzden model ağacında Body klasörü için de bulunan mesh seçin ve ekranda sağ tuş menüsünde mesh to brep tıklayın

fusion modelinizde bir bozuk yüzey yoksa cevirme işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirir artık yeni olusan solid body nin fiziksel özelliklerine erişebilirsiniz

convert işleminde model de bozulmalar olabilir bunu unutmayın

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Merhaba

Resimden anladıgım kadarı ile model mesh olarak açılmış muhtemelen stl uzantılı bir dosyadan import etmiş olabilirsiniz

stl datasından gelen veya mesh olarak açılan dosyanın fiziksel özellikleri bilgisi boş gelecektir burada bu bilgilere erişmek için öncelikle mesh modelin brep dedigimiz katı veya yüzeye dönüşmesi gereklidir bu yüzden model ağacında Body klasörü için de bulunan mesh seçin ve ekranda sağ tuş menüsünde mesh to brep tıklayın

fusion modelinizde bir bozuk yüzey yoksa cevirme işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirir artık yeni olusan solid body nin fiziksel özelliklerine erişebilirsiniz

convert işleminde model de bozulmalar olabilir bunu unutmayın

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report