Duyurular
Autodesk Community, 26 Nisan ile 27 Nisan arasında temel bakımı tamamladığımız için salt okunur olacaktır. Tamamlandığında bu başlığı kaldıracağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

minimum gereksinimleri sağlan pc ne kadar etkili olur?

Anonymous

minimum gereksinimleri sağlan pc ne kadar etkili olur?

Anonymous
Uygulanamaz

Bu konuya yeni katılıyorum ve teklif edilen bir mobil iş istasyonunun Fusion 360'ı ne kadar iyi çalıştıracağını merak ediyorum. Minimum sistem gereksinimlerini karşıladığını biliyorum sadece

HP zBook 17.3 "nesil 1 (4 yaşında)

Intel core i7 (vPro) 4800MQ

tümleşik Intel HD Graphics 4600

1GB GDDR5 VRAM ile ayrık nVidia Quadro K610M grafik

32GB sistem DDR3 RAM

628GB HDD

şu anda Windows 7 pro

AMAÇ: Bir HOBBYIST olarak, kum döküm veya doğrudan işleme ile eski bir motorun birkaç parçasını modellemek istiyorum. Parçalar genellikle karmaşık değil. En büyüğü 1 metre uzunluğundadır. Çoğaltmak istediğim en karmaşık bireysel bileşen, azami 20 parçadan az olan (çoğu aynı olan) küçük bir debriyaj dişli çarkı. işte bu parçların modellenmesi cam kısmı için fusion 360 düşündüm.

Teknik olarak  daha önce CAD / CAM kullandım. Deneme sürümünü indirmedim çünkü  henüz bilgisayarı almadım. almadan önce sizlere sormak istedim. bu bilgisayar işime yarar mı? daha iyi bir sisteme mi ihtiyacım var.

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
1.652 Görüntüleme
1 Yanıt
Respuesta (1)

a.ozkan06
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Daha fazla belleğe sahip bir GeForce kartı için bir seçenek var mı? Tam çalıştırmak istiyorsanız Fusion GeForce kartı daha iyi bir değer ise, K610 sadece Geforce 720m'e benzer performans sunar.

Ayrıca Fusion geleneksel HDD'lerle gerçekten yavaş başlıyor,  yapabiliyorsanız bir SSD'ye geçin.

0 Beğeni