Kutuya bir şey monte etmek için direk delikleri açmanız gerekir

cagdas.grgl
Advocate Advocate
548 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

cagdas.grgl
Advocate
Advocate

İçinde bir devre kartı tutan ve bir kapak monte etmek için vida delikleri olan bir kutu yapmaya çalışıyorum. Kapağı iyice monte etmek için vida deliklerine sahibim, sorun şu ki montaj deliklerini kutunun altına indirmem gerekiyor. Ekli bir ekran görüntüsü. İç kısmı alçaltmak için alçaltmam gerekiyor, böylece tahtayı alçaltılmış deliklere monte edebilirim ve hiçbir şey kırmadan kapağı kapatabilirim. Fusion 360 için yeniyim, bu yüzden bana verdiğiniz herhangi bir öneriyi tamamen açıklamam gerekecek, lütfen.

Her türlü yardım için teşekkürler

image 12.png

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
549 Görüntüleme
1 Yanıt
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Sizinkine benzer bir senaryo hazırladım bunun üzerinden anlatayım:

Bu haldeyken, extrude ettiğinizde üst yüzey tek bir yüzeyden oluştuğu için üst yüzeyin tamamının yüksekliği azalacaktır. Bunun önüne geçmek için üst yüzeye bir sketch açıyorum, daha sonra "O" kısayolu ile (Offset komutunun kısayoludur)

Dış kenar çizgisini içeri doğru biraz offsetliyorum, böylece vidalar ile et kalınlığını birbirinden ayıran bir sketche sahip olmuş oldum.

777777.PNG

Daha sonra sadece vidaların olduğu kısmı seçerek extrude ettiğimde istediğim sonuca ulaştığımı görüyorum:

00000.PNG

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature