Merhabalar,
Sadece yukarıdan bazı yorumları netleştirmek için yazıyorum. Bu konuda Furkan netlik kazandırmak adına Expert Elite dışında ögrencilere 25 kredi dışında bir çözümü var mı ? Çünkü bulut tabanlı çözümleme yapıyor ve kredi başı ücret almaktadır. Sadece sonuçları görek değil indirmek istediğinde de ciddi bir maliyeti vardır.
Bu konu hakkında bir araştırma yapıp net bir bilgi almak daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Üretken bir tasarım çalışması 25 bulut kredisine mal olur. Belirli bir çalışma için karmaşıklık değişebilir. Özellikle, birden çok yük durumunuz, birden çok malzemeniz, birden çok üretim kısıtlamanız olabilir ve genel engel ve koruma sayısı değişebilir. Bu, belirli bir çalışma için sonuçların sayısının değişebileceği anlamına gelir. Tek bir çalışmanın sonuçlarının sayısından bağımsız olarak, çalışma başına maliyet yine de 25 bulut kredisidir.
Üretken bir tasarım sonucunu indirmek 100 bulut kredisidir.
Thanks for reaching out on this topic. As I posted earlier this in this thread, we do not have a solution in place to deploy Generative Design to students.
Bu konuya ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bunu daha önce bu ileti dizisinde yayınladığım gibi, Üretken Tasarım'ı öğrencilere dağıtmak için bir çözümümüz yok.
Kolaylıklar Dilerim,
Teknik Öğretmen / Teknik Takım Lideri
Hasan ER
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.