Duyurular

Autodesk Topluluk Forumları yeni bir görünüme kavuştu. Topluluk Duyuruları panosunda nelerin değiştiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

generative design öğrenci sürümünde var mı?

Anonymous

generative design öğrenci sürümünde var mı?

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba

Öğrenci sürümü olarak F360 kullanıyorum. Genarative designde kendimi geliştirmek istedim. Ama bu alanı bulamadım. Öğrenci sürümü bu özelliği destekliyor mu?

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
757 Görüntüleme
5 Yanıt
Respuestas (5)

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar, 

Evet Fusion 360 öğrenci versiyonu ile Generative Design kullanabilirsiniz. Ancak kaydolurken gmail, hotmail gibi mail adreslerini değil de okulunuzun size verdiği mail adresini kullanmanız gerekmekte. Daha sonra accounts.autodesk adresi üzerinden mail adresini değiştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Anonymous
Uygulanamaz

Fusion 360 öğrenci versiyonu ile Generative Design kullanıldığını bilmiyorum. 

0 Beğeni

Hasan-ER
Collaborator
Collaborator

Merhabalar,

Sadece yukarıdan bazı yorumları netleştirmek için yazıyorum. Bu konuda Furkan netlik kazandırmak adına Expert Elite dışında ögrencilere 25 kredi dışında bir çözümü var mı ? Çünkü bulut tabanlı çözümleme yapıyor ve kredi başı ücret almaktadır. Sadece sonuçları görek değil indirmek istediğinde de ciddi bir maliyeti vardır. 

Bu konu hakkında bir araştırma yapıp net bir bilgi almak daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Üretken bir tasarım çalışması 25 bulut kredisine mal olur. Belirli bir çalışma için karmaşıklık değişebilir. Özellikle, birden çok yük durumunuz, birden çok malzemeniz, birden çok üretim kısıtlamanız olabilir ve genel engel ve koruma sayısı değişebilir. Bu, belirli bir çalışma için sonuçların sayısının değişebileceği anlamına gelir. Tek bir çalışmanın sonuçlarının sayısından bağımsız olarak, çalışma başına maliyet yine de 25 bulut kredisidir.

Üretken bir tasarım sonucunu indirmek 100 bulut kredisidir.

1.png

2.png

Thanks for reaching out on this topic. As I posted earlier this in this thread, we do not have a solution in place to deploy Generative Design to students.

Bu konuya ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bunu daha önce bu ileti dizisinde yayınladığım gibi, Üretken Tasarım'ı öğrencilere dağıtmak için bir çözümümüz yok.

Kolaylıklar Dilerim,

Teknik Öğretmen / Teknik Takım Lideri

Hasan ER

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.
0 Beğeni

Frkngnl
Collaborator
Collaborator

Merhabalar Hasan Bey,

O topic ve mesaj 2018 yılı veya öncesine ait sanıyorum, uzun süredir Generative Design bölümü, outcome indirme, düzenleme, t-spline'a dönüştürme de dahil öğrenciler için tamamen ücretsiz. Sınırsız sayıda çıktı alabilirler. Sadece okullarının mail adreslerini kullanarak kaydolmaları gerekli.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

0 Beğeni

Hasan-ER
Collaborator
Collaborator

Merhaba Furkan, 

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu özelliği uzun zamandır kullanmıyorum müşterilerimiz tarafından daha kullanılmıyor. Fusion modelleme, imalat ve analiz tarafı ön planda kullanılıyor.

Yalnız geçmişten beri generative design tarafında autodesk kredi satacağını biliyorum. Demek ki ögrencilere direkt açıksa ne  güzel 🙂

Autodesk tarafında Fusion 360'ın ögrenciler ve lisansı satın alanlar arasında bir özellik olarak kullanım farkı yok o zaman, doğru mudur ?

Mesela eklenti olarak satılan yeni gelen featurelar var onlarda kullanılabiliyor mu ?

Şundan dolayı bilgi vermek istedim. 1 sene ya oldu ya olmadı. Autodesk çalışanı hesabınız ögrenci ise generative design full kullanılmaz demişti.

Yazma gereğim eğer bu konuda netlik yoksa case açabilir ve teyit edebiliriz.

Eğer genereative design ögrenci kullanımı ile girilip sınırsız kullanılıyorsa özellikle önemli işleri bulutta çözdürme konusunda kullanım amacını tespit etmek zor olacaktır.

Saygılarımla,

Hasan ER

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.
0 Beğeni