Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fusionda sketch'te ölçüler farklı yönlerde nasıl aynı yöne ayarlayabilirim?

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
irfan.anill
425 Görüntüleme, 2 Yanıt

Fusionda sketch'te ölçüler farklı yönlerde nasıl aynı yöne ayarlayabilirim?

Fusion'da sketch'te ölçüler farklı yönlerde Çok garip ve karmaşık duruyor. Ölçülerin yönlerini nasıl ayarlayabilirim? 

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
Gokhan_Kaya
cevap verdi: irfan.anill

Merhaba @irfan.anill 

anladıgım kadarı sketch resminde olculer sizin tarafınızdan konumlandırılır . yön kavramında align gibi bir hizalama komutu bulunmamakta diye biliyorum  bu ölcüleri sizin konumlandırmanız gerekli olacaktır.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 3 / 3
Frkngnl
cevap verdi: Gokhan_Kaya

Merhabalar,

Gökhan Bey'in söylediği gibi ölçülendirmeyi hizalandırmak için bir komut bulunmuyor ancak ölçülerin yönleri ölçülendirmeyi yaparken tıkladığınız sıraya göre oluşuyor, bununla ilgili açıklamayı bu konuda yapmıştım:

https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-turkce/olculerin-yonlerini-ayarlayamiyorum/m-p/9655058

İyi çalışmalar.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report