Mesaj 1 / 3
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
merhaba, fusion360'ta bir kütlenin hacmini litre cinsinden nasıl öğrenebilirim?
Çözüldü! Çözüme gidin.
merhaba, fusion360'ta bir kütlenin hacmini litre cinsinden nasıl öğrenebilirim?
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhabalar,
Unsur ağacından parçaya sağ tıklayarak Properties seçeneğiyle hacmini volume kısmında görebilirsiniz. Kullandığınız birime göre değişecektir, muhtemelen mm3 cinsinden göreceksiniz. Google'dan mm3 to lt yazarak çıkacak herhangi bir siteden birim değişimini hesaplayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.
Merhaba @20191304037
@Frkngnl arkadaşımızına ek olarak söyle bir şey söyleyebilirim yaklaşık 20 yıldır CAD CAE yazılımlarını kullanmaktayım. Çeşitli yazılımlar kullandım. Genelde CAD yazılımları metrik sistem olan milimetre veya santimetre gibi standart bilrimleri kullanırlar. litre de bir ölçme birimidir fakat cad yazılımlarının terçih ettigi bir birim degildir. bu gibi cevirim işlemleri gerekli olabilir. çünkü şirketlerin ihtiyaçları farklılık gösterebiliyor. bu gibi durumları deneyimsel olarak şöyle bir yöntem tavsiye edebilirim. ben genelde bu bilgiyi yine metrik sistemden boma ceker bom verisini excel alır ve burada küçük bir formülasyon ile istedigim vbirime dönüştürürdüm.
ama tabii bir kullanıcı olarak sizin isteklerinizde önemli Autodesk Programları geliştirmede kullanıcı isteklerini dikkate almaktadır
Güzel ve sağlıklı günler dilerim
Kolay Gelsin
Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn
MSI WS 60 i7 Quadro M2000M