Duyurular
Autodesk Community, 26 Nisan ile 27 Nisan arasında temel bakımı tamamladığımız için salt okunur olacaktır. Tamamlandığında bu başlığı kaldıracağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Fusion - Eğri ile çoğaltma yaparken, unsurun, yolun dışına taşması

nuriferhatoglu
Explorer

Fusion - Eğri ile çoğaltma yaparken, unsurun, yolun dışına taşması

nuriferhatoglu
Explorer
Explorer

Merhaba,

Eğri ile çoğaltma yapmak istediğimde unsur, yolun dışına taşıyor. Çok uğraşmama rağmen bir türlü aynı yol üzerinde çoğalmasını sağlayamadım.

Ekran görüntüsünü ve dosyayı paylaşıyorum:

Ekran Alıntısı.PNG

@nuriferhatoglu, konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Eğri ile çoğaltma yaparken, unsurun, yolun dışına taşması"

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
645 Görüntüleme
3 Yanıt
Respuestas (3)

BazarTuvakov
Advocate
Advocate
Kabul edilen çözüm

Merhaba @nuriferhatoglu 

Çoğaltma yaparken seçtiğiniz eğrinin yönü farklı algıladığı için işlem istediğiniz gibi olmuyor. Maalesef eğrinin yönünü kontrol etmenin bir yolunu bulamadım ama farklı yöntemlerle bu işlemi yapabilirsiniz. O yöntemlerden birinin ekran kaydı ve sonuç dosyası ektedir. 

ekran kaydı 

İyi çalışmalar,

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @nuriferhatoglu 

@BazarTuvakov tarafından sunulan son önerinin yararlı olup olmadığını öğrenmek istiyoruz. Lütfen durumunuz hakkında bilgi verir misiniz?

Eğer çözüm önerisi faydalı olduysa, lütfen doğru yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretleyiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

nuriferhatoglu
Explorer
Explorer
Elinize sağlık, çok teşekkürler.
0 Beğeni